Mixcloud Select


Tegnap értesültem róla, hogy bekerültem a Mixcloudon a Select csoportba. 
Mit is jelent ez?
A Mixcloud már az alapítás idején 2008 -ban úgy harangozta be magát, mint a jogilag tiszta és korrekt zenei platform. Neves előadók és DJ-k felfigyeltek rá és elkezdték támogatni az oldalt, oly módon, hogy a mixeiket csak ezen a platformon tették közzé.
John Digweed, Carl Cox, Nicole Moudaber, Dave Seaman. Sander van Doorn, deadmau5, Fedde Le Grand, Solarstone, Markus Schulz, Above & Beyond, Paul van Dyk, Adam Beyer, Joris Voorn ... hogy csak a nevesebbeket említsem.
Napjainkban is a Mixcloud a legjogtisztább podcast és mixfeltőltő oldalnak számít. Nem lehet semmit letölteni épp emiatt, csupán streemelni lehet rengeteg beszégetős és zenés adásokat.

2018 decemberében bevezették a Mixcloud Selectet is. A lényege, hogy a kedvenc műsorodat támogathatod havonta 2.99 $ -al (vagy többel), cserébe a készítő exkluzív tartalmaihoz is hozzáférhetsz, valamint letöltheted offline a műsorait. 
A kérdés már csak az, hogy ki fizet elő?
Véleményem szerint a havi 2.99 $ soknak számít, főleg azért is, mert csak egy műsorra érvényes. 
Egy Spotify előfizetés 5 euróba kerül, cserébe több mint 50 millió zenéhez tudsz hozzáférni. Még így is sokan az ingyenes verziót vagy a YouTube -ot használják zenehallgatásra. Ha mér ingyen is lehet, miért dobjak ki 5 eurót az ablakon ugyebár? 

Így néz ki az én ,, Select '' oldalam

A kérdés már csak az, hogy hányan fognak támogatni. 
A 2.99 $ -ból zenés podcastok esetén egy bizonyos százalék a zenei kiadókhoz megy. Ez így korrekt.



Elérhetőség:

Mixcloud Főoldalam:





Címkék: , , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban