Bald and Bankrupt


Elkezdtem külföldi YouTube csatornákat nézni, emiatt lesznek ilyen ajánlók is.
Az egyik nagy kedvencem mostanában a Bald and Bankrupt nevet viseli. Kb 1-2 hét alatt ki is végeztem a videóit. 
A nagy erőssége, hogy olyan helyeken jár, ahova az átlag turista be sem tenné a lábát. 
Dagesztán, Ingusztán vidéke, Csecsenföld, Oroszország és India elhagyatott vidéke, Mumbai nyomornegyede, Fehéroroszország valamint újabban Moldovában utazgat.
Folyton interakcióba keveredik a helyiekkel és abszolút mindenki örömmel fogadja az érdeklődését.
A feliratkozóinak a száma folyamatosan növekszik. 2018 júniusában kezdett el videózni. 2018 októberében közzétett egy vidót amiben megköszöni az 1000 követést.
2018 november: 30000 feliratkozós Q&A

Moldova első rész.

Azóta megtízszereződött a számláló. Jelenleg közel 500 ezren iratkoztak fel rá, köztük én is.
Jó látni, hogy van igény ilyen csatornákra is. Érdemes belenézni és követni, már azért is, mert bepillantást nyerhetünk, hogy milyen is a valódi élet a világ másik oldalán.
Az indiai videókban feltűnik egy norvég utastárs is: Harald Baldr. (egy út során barátkoztak össze) Ő is hasonló vlogot indított már vagy 3 éve. 

A neten kering egy cikk róluk, amiben fel vannak háborodva, hogy elferdítik a valóságot a siker érdekében. Bizonyítékként egy videót is mellékeltek Harald Baldr csatornájáról.
- a 18:50 - dik perctől jól kivehető, hogy Mr Bald eldugja az egyik pár zokninak a párját mondván utánna Haraldnak, hogy becsapta őt az indiai árus. Sokan kiakadtak emiatt, de ha végignézed a Bald and Bankrupt videóid tele van ilyen humorral. Mindemellett minden egyes videójában megemlíti, hogy az emberek milyen kedvesek és segítőkészek. 
A negatív cikk róluk ezen az oldalon olvasható: 

Szerintem a magas nézettség annak tudható be, hogy Mr. Bald -ra illik ez a fajta vlogolás. Nem fél odamenni az emberekhez és nem írtózik a veszélyes negyedektől, zónáktól. Azon az elven van, hogy az ilyen helyeket is fel kell fedezni, hogy egy pontosabb képet kapjunk az adott országról. 


A csatorna elérhetősége
Címkék: , , , , , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban