Magyar Youtube Csatornák: 18. Szellemvárosok Magyarországon

Szeretem a régi dolgokat, a lepusztult laktanyákat, épületeket. Szeretek mászkálni a padlásunkon, mert mindig találok egy emléket a múltból. Felejthetetlen élmény.
Valószínű hasonló megfontolásból indította 2009 -ben Hajner Gyula ezt a YouTube csatornát is. Szerette volna megörökíteni a múltat, oly módon, hogy felkeresi az elhagyatott helyeket, épületeket és lefilmezi mindazt amit az adott helyen még fellelhető. 

Történészetileg érdekes, elhagyatott és pusztulásra ítélt helyeket és épületeket, gyárakat, szellemkastélyokat, kihalt falvakat és laktanyákat keresünk fel, mutatunk be, felhívva rájuk a nagyközönség figyelmét, de legalább vizuálisan megmentve ezzel őket az utókor számára. (csatorna bemutatkozó szöveg)



Elhagyatva Magyarországon 139. - NARNIA 1938.

Az egyetlen negatívum: az, hogy nincs elég időm az összes eddig feltöltött videóját végignézni. (rengeteg van, kb 200 - van amelyik az egy órát is meghaladja)

A legnézetebb videója ez: Szentkirályszabadja - A halott város , de amiért ez csak egy képösszeállítás, ezért inkább a a 3- dik legnézetebbet osztom meg:

Legrégebbi Videó
(party videó)

2013 körül elkezdte filmezgetni a helyeket

Elérhetőség

Címkék: , , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban