Magyar Youtube Csatornák: 2.Potyi és a Keksz

Felfedeztem egy jó kis biciklitúrás Youtube csatornát PotyiEsAKeksz néven. Meglepett, hogy milyen összeszedett és jól megmunkált videókat töltenek fel. Sajnos feliratkozókban nem bővelkednek (jelenleg 244) - amit nem nagyon értek meg. Lehet azért mert sokakat nem érdekel az ilyen típusú videók (még a profinak számító Cobranco csatornájának is csak 2000 van) vagy nemtudom.
A vlogok, az idétlen dumák, az unboxing videók ma a menők. Az ilyen értékes dolgokról pedig nem is veszünk tudomást. Szomorú.




Sokat lehet tanulni belőlük: és ki merem jelenteni, - hogy talán jobb is mint valami profi dokumentumfilm.
Közvetlenség jellemzi - Cobrancót is követem és mindig belemerülök, olyan mintha és is ott bicikliznék velük: az Alpokban, Boszniában, Horvátországban vagy Romániában. Az egyik nagy vágyam, hogy egy profibb biciklit beszerezzek és én is végigtekerjem Európát. Talán majd egyszer sikerül.
Visszatérve Potyi és a Kekszre: támogatom munkásságukat - és remélem, hogy nem hagyják abba az ilyen típusú túrákat. 
Remélem a Youtube nem törli a videóikat - sok zene is be van ékelve a videók alá. (nem szereti a Tube) Székelyföldi túrák mellett, még vannak egyebek is: Uppsala, Szlovákia, Alpok, Oslo, Stockholm stb. Komolyan mondom, hogy olyan jól meg van szerkesztve, hogy még a Duna Tv -n is levetíthetnék.
Ha tetszett a videó: iratkozz fel!



Címkék: , , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban