Burnout Paradise

     
     Vannak olyan játékok amelyekre rákattanok. Az egyik ilyen pl: a Call Of Duty sorozat, vagy a NFS Underground széria, Max Payne, Mafia és persze a Fifa.
     Rég nem játszottam autós játékon, ezért meglátva a Burnout Paradise azonnal fel is telepítettem, és valóságal leesett az állam.

Izgalmas, tökéletes grafika, jó zene és könnyű kezelhetőség. A grafikáról annyit, hogy nekem nincs nagyon erős gépem. Van a laptopomban egy Nvidia Geforce 310m 1 GB dedikált videókártya: nem a legjobb: olyan közepes. Ennek ellenére ez a játék maximumon megy akadás nélkül. Nagyon jól optimalizált játék és a 2009 -es évhez képest, szerintem most is megállja a helyét. Sokan (fórumokon) azt vallják, hogy eddig még nem találkoztak ennél jobb, izgalmasabb és ennyire optimalizált játékkal. 
   Zene : kb 100 számot raktak bele, zseniálisak. Ami nagyon meglepett, hogy közötte van (kb 10) klasszikus zene is (Verdi, Vivaldi)
     A játék lényege abban áll, hogy a kitalált Paradise City -ben autókázol és küldetéseken kell résztvegyél. A küldetések a térképen vannak feltüntetve: kék, sárga, piros, barna körökkel. Oda autókázol és megnyomod egyszerre a felfele-lefele nyilat: a küldetés elindul.
Elég változatosak: verseny, el kell jutni egy célhoz (missziós kocsik jönnek beléd, próbálnak Taken Down -olni), bónusz szerzés (ugrások, boost, drift-el lehet pontokat szerezni) és speciális küldetések. Autókat vagy ad néha a küldetés: vagy szól a rádióba a bemondó, hogy a Paradise City utcáin ezt meg ezt a tipúsú autó bukkant fel. Ilyenkor ha taken down -olod (kiszorítod az útról, hogy széttörjön az autó) autómatikusan a garázsodba landol, ahonnan kiveheted és megjavíthatod (a javító állomásokon) A térképen még lehet találni töltőállomásokat, ahova bemenve a nitród maximumra növekszik. Annyi az egész, hogy rombolj, tegyed tönkre az ellenfél kocsijait, mindezt nagy sebességgel. A másik lényeges dolog, hogy válthatunk motorkerékpárra is (van Paradise Cars és Paradise Motors), igaz, hogy nem lehet vele nitrózni, meg elég könnyen összetöröd magad, de érdekes. Az összetört kocsikat kisfilmekbe levetíti, nagyszerű. Ez is a lényege a játéknak: nagyon jól szimulálja, hogy a kocsik egy adott balesetben milyen töréseket szenvednek.
Na de a többit fedezd fel saját magad: megéri!

Egy kis leírást találhatsz a játékról a wikipedián: http://en.wikipedia.org/wiki/Burnout_Paradise

Minimum: Pentium 4, 2,8GHz, 1GB Ram, DirectX 9.0c: 128Mb (de ajánlott dual core -os proci, egy közepes videókártya és 2 GB Ram- simán elfut)

Megyek vissza autókázni.


Címkék: , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban