iPhone SE - 1 év után


Több mint 1 éve kaptam a munkahelyemen egy iPhone SE mobilt. Örültem neki, hiszen eddig nem volt Apple készülékem és ha már ingyen adták, persze hogy elfogadtam. Eddig nem volt problémám vele és meg vagyok vele elégedve, csupán az a baj, hogy megkedveltem, de nagyon. Ígyhát ezentúl nem fogom beérni az olcsóbb androidos telefonokkal. Jöhet a hitel és a spórolás. Viccet félretéve, valószínű maradok az iPhone -nál, mert:
- Gördülékenyebb, még most is remekül működik. Nem tapasztaltam lassulást
- Fotózni vele élvezet. Katt Katt és máris kész a kép. Nem kell várni, hogy exponáljon. Mindemellett megkedveltette velem a fotózást, ezért is indítottam el a blogomon a képes fotónaplót. 
- remélem lesz új iPhone SE, mert nagyobbat nem vennék. Úgy megszoktam, hogy kis helyen elfér, átérem a képernyőt egyetlen újjal stb, hogy a Honor 4x -es tepsi telefonomat azonnal nyugdíjaztattam. (jelenleg ebookokat olvasok csak róla)
Vannak azért problémáim is:
- túl drágák. iPhone X jelenleg 1300 euróba kerül. Szóba sem jöhet.
- nincs tárhely bővítési lehetőség (csupán iCloud, amely szerencsére olcsóbb lett)

Ezzel szemben Google Drive: 100 GB - 2 euró, 1TB - 10 euró, 2 TB - 20 euró
Hogy létezik? 

- Jack csatlakozó hiánya. Én azért még mindig jobban kedvelem a kábeles fülhallgatókat, ezért egy olyan telefon ami nem rendelkezik jack aljzattal számomra el van ásva.
- iPhone X káva őrület. Nem tetszik. Az meg már teljesen felháborít, hogy már a versenytársak készülékei is ezzel a kivitelezéssel dobják piacra az új készülékeiket. pl: Huawei P 20, OnePlus 6, Asus Zenfone 5.

Összefoglalva
Jelenlegi problémáim: 
- az előlapi kamerája nem a legjobb. (1.2 megapixel)
- 16 GB tárhelyes, ami nagyon kevés. Jelenleg egy 128 GB -al vígan ellennék. (sokat szoktam fényképezni és videózni)
- nem kaptam rá egy megfelelő zenelejátszót. A Vox (fizetős) az ami némileg okésnak tűnt, ezért meg is vettem - de már az is szarakodik. Egy AIMP féle applikációnak örülnék igazán. (androidon már régóta van)
- de amiért inkább pozitív véleményem van róla (fentebb már említettem) ki kell, hogy jelentsem, hogy ez a telefon még több mint 1 év elteltével is megállja a helyét. 
Ezzel zárnám is a bejegyzést. 

Termékleírás:
Jelenlegi ára: 80.000 - 120.000 FT közöttNincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.