Magyar Youtube Csatornák: 27. Pamkutya

Eddig nem említettem meg, de mostmár itt az idő, hogy bemutassam az egyik legtöbb feliratkozóval rendelkező magyar Youtube csatornát is. Persze, hogy a Pamkutyáékról lesz szó. 
Kezdjük is el. Forrás: Wikipedia!

A Pamkutya Magyarország legtöbb feliratkozóval (jelenleg több mint 750 ezer) rendelkező YouTube-csatornája. Ezt a címet Luis Fonsi – Despacito c. paródiájukkal érdemelték ki maguknak, ugyanis a dal a magyar Youtube valaha készült „leglájkoltabb” videója lett, két hét alatt több, mint 10 000 000-an nézték meg. A videó közzététele után a feliratkozók száma olyannyira megugrott, hogy egy hónapon belül átvették a vezetést az addigi legtöbb feliratkozóval rendelkező Dancsó Pétertől.
(ez sajnos már nem igaz, Dancsó Péter újból az első helyre került)
A csatornát működtető testvérpár 2010 augusztusában csatlakozott a Youtube-hoz, és azóta gyártanak videókat különböző témákban. A csatorna a nevét a testvérpár kutyájáról, Pamról kapta.
2015 decemberében gyűjtést rendeztek a követőik körében, és meglepően sok adomány folyt be, aminek egy részét a Mikulásgyárnak ajánlották fel, ajándékokat vettek belőle, a többiből pedig Pam révén kutyamenhelyeket támogattak.
Jellegzetesen mindig ugyanazt az öltözéket viselték minden videójukban (1-2 kivétellel), egy-egy kabátot és napszemüveget, hogy anonimitásukat megőrizzék. Mivel azonban sokszor inkább terhükre volt ez az öltözet, 600 000 felirakozós különkiadásukban bejelentették, hogy megválnak a kabátoktól, és a továbbiakban már ezek nélkül fognak forgatni. Természetesen emléknek megőrzik a ruhadarabokat.
Anonimitásuk megőrzésére tett erőfeszítéseik mellett természetesen nagyon szeretnek rajongókkal találkozni, sosem zárkóznak el a beszélgetéstől, ha valaki felismeri őket. Évek óta már a PlayIT-en is találkozhatnak velük a rajongók.

További infókért látogass el a https://hu.wikipedia.org/wiki/Pamkutya oldalra.

Jelenlegi Feliratkozók száma: 790 000

Legrégebbi Videó (2010 augusztus 18)

Eddigi legnézetebb Videó a Luis Fonsi - Despacito Paródia, több mint 24 millióan nézték meg!
Nem semmi!

Figyelem! Van egy új csatornájuk is a Pamkutya Show (előben közvetítenek a YouTubeon)
Első Show
(a többi videóért látogass el a csatornára)

Elérhetőségek

Címkék: , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban