Magyar Youtube Csatornák: 21. RetroShock!

A legprofibb és a legszórakoztatóbb filmes magyar YouTube csatorna. 10 éves múltra tekint vissza, tehát ha eddig nem halottál róla, lesz mit bepótoljál.

Alapítás: 2008 Február 23 
,,Létezik egy hely... Egy öreg Filmszínház... ahol a filmtörténelem legszörnyűségesebb filmjeit vetítik, minden egyes nap. Így van, a legenda igaz, a RetroShock a múlt század retro gyöngyszemeinek humoros bemutatásával foglalkozik. Minden korosztálynak ajánlott, bátran fogyasztható pofonsorozat NEM csak a retró őrülteknek. A színház falai mögött rejtélyes alakok dolgoznak a filmbemutatókon... Egy test nélküli android, Isaac, egy M.I., aki AYA névre hallgat és minden celluloid fájdalom hordozója: KenytheOne. Emellett filmajánlókat is találhatsz igazi gyöngyszemekkel, vagy akár őrült találmányokkal. De a lényeg a lényeg... OTT A SZÖRNY!
A sorozat kezdetektől ragaszkodik a nyomdafestéket TŰRŐ nyelvezethez, nem kíván trágár eszközökkel szórakoztatni, célja, hogy némi humort csepegtessen az emberek szürke hétköznapjaiba és bemutasson egy olyan filmes vonalat, amely már nagyon régóta sötét homályba burkolózott. Emellett néha komolyabb vizekre evezve keresünk válaszokat a fel nem tett kérdésekre.
A színháznak mindössze egy emberi dolgozója van, így rettenetesen nehéz önerőből újra és újra tartalmat gyártani, de mivel ez a hobbim és lassan már több annál, (a bezárt ember nem válogathat...) szeretném, ha a több évi kemény munkám valamilyen formában meg is térülne.''

Eddigi Legnézetebb Videó

Egyéb Videók



Elérhetőségek

Iratkozz fel!

Címkék: , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban