Magyar Youtube Csatornák: 19. Nánásiék

3 hete indult el Ördög Nóri YouTube csatornája: a Nánásiék. 
A tv 2 -őn nemrég indult el az Ázsia Expressz című műsor, amit szerintem meg fogok majd nézni.
Ismertető: Hét kalandvágyó páros, négy ismeretlen ország, 5000 km és napi egyetlen dollár. Ez nem nyaralás, ez egy izgalmakkal és nehézségekkel járó kaland, az Ázsia Expressz. Berki Krisztián, Ambrus Attila, Cseke Katinka, Pallavicini Zita, Fésűs Nelly, Muri Enikő, Gaál Noémi, Németh Lajos, R. Kárpáti Péter, Kárpáti Rebeka, Kulcsár Edina, Csuti, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt ezt az utazást míg él, nem felejti el.
A párosokat Vietnamon, Laoszon, Kambodzsán és Thaiföldön keresztül nagy létszámú nemzetközi stáb követte, hogy a nézők egyetlen fontos pillanatról se maradjanak le.


Az  Ázsia Express május - júniusban lett leforgatva (5 hét), sok idő - ezért a Nánási család úgy döntött, hogy együtt fogják ezeket a heteket átvészelni. Jól is tették, mert egy nagyon jó kis vlogsorozatot kezdtek el feltölteni a YouTube -ra. Rengetegen kezdték el nézni, és 3 hét alatt több mint 40 ezren iratkoztak fel rájuk. Köztük vagyok én is.
Az ilyen utazós vlogokkal ugyan tele van a YouTube, de ez picit mégis más. Az első az, hogy a szereplők között ott van Nóri, aki ugyebár eléggé ismert Magyarországon. A második, hogy a férje Nánási Pál szakmáját tekintve fotós: ezért nem áll tőle távol a videózás sem - a vlogok ízlésesen vannak tálalva. A harmadik dolog: hogy ott vannak a gyerekek is: és annyira aranyosak, hogy már csak ő értük is érdemes nézni.
A vlog részeket kb 1 hete kezdték el naponta feltöltögetni (szerintem összesen kb 40 lesz, de ez majd elvállik)
Az összes eddig megjelent episzód megtekinthető a lenti linken:


Kiegészítés: Nánási Pál és Ördög Nóri facebook oldalán vannak képek meg kimaradt videójelenetek.
Címkék: , , , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban