Xiaomi Mi Band 2

Már régóta szerettem volna egy fitness karkötőt ... és nem egy Apple Watchot!
Meg is lett: a Xiaomi Mi Band 2
Egyszerű, Olcsó és a jelenlegi tudása nekem pont elég. Sőt!
Az Apple Watch persze lehet, hogy millió egy dolgot tud pluszban - de gondolkozzunk reálisan: ez csak egy óra. 
Apple Watch: 120000 FT (3- as széria)
Xiaomi Mi Band 2: 10000 FT

(saját kép)
Az Apple terméke gyönyörű és több funkcióval van ellátva, de egy nagy minusz pont: hogy naponta kell tölteni.
Ezzel szemben Mi Band:

19 napig bírta első feltöltés után, és amint látszik még maradt 10 % ( kb 3 napra elegendő)
Ha nem cseszteted folyton, mint ahogy én az első hónapban, akkor simán kibírja az 1 hónapot egyetlen feltöltéssel.
(saját kép, kijelzőjén van home made fólia)

Miért vettem?
- mert olcsó
- praktikusabb, mint egy hagyományos óra
- vibrál ha hívnak telefonon és ha üzenetet kapsz (rendkívül hasznos)
- viszonylag jól méri a lépéseket (arra bátorít, hogy többet gyalogolj)
- ébresztóra funkcióját imádom - rezeg és addig nem hagyja abba, amíg fel nem kelsz az ágyból
- amit kevésbé használok, de időnként praktikus: ha sokáig (be lehet állítani az időintervallumot) lustálkodsz, figyelmeztet - hogy ideje lenne már felállni és mozogni picit.

Mindenkinek ajánlom, mert tényleg jó termék. Még most is elképedek, hogy tudják ezt a terméket ilyen olcsón árúsítani: legalább a 3 -szorosát éri - de komolyan.

Kiegészítők
Az ebay-en rendelhetők különbőző kiegészítők:
PL:
Különböző színű szilikonpántok 1 - 2 dollárért
(ebay keresőjébe írd be: Bracelet Replacement  XIAOMI MI Band 2)

Vannak drágábban is... szebbek

Igaz, hogy az óra karcálló, de mégis érdemes védni a kijelzőt egyfajta szilikon védőfóliával
(ebay keresőjébe írd be: Screen film Protectors For Xiaomi Mi Band 2)

Nyakláncként is viselheted, ha megrendeled az alábbit:
(ebay keresőjébe írd be: Rubber Pendant Holder For Xiaomi Mi Band 2 Hot)

És persze magát a Mi Band 2 -őt is megrendelheted ebay - en.

Bővebb tesztleírást a mobilarena.hu - n olvashatsz

Mi Band Honlapján lévő leírás:
A MiBand 2 egy OLED kijelzővel rendelkezik, amelyen egy pillantás alatt több mindent le tudsz olvasni. Csak emeld a karod az idő kijelzéséhez, és nyomd meg az érintőgombot a megtett lépések és a pulzus kijelzéséhez.
Androidos és IOS rendszerű telefonnal is kompatibilis, tökéletesen szinkronizálható iPhone-nal.
A MiBand 2-ben továbbfejlesztett lépésszámláló algoritmus kiszűri a nem kívánatos mozdulatokat. Ez a megtett lépések és gyakorlatok mérését még pontosabbá tesz
A beépített mozgás-, és pulzus szenzorokkal, a MiBand 2 pontosan tudja, mikor kezdted el az edzésedet. Nem kell üzemmódot váltanod, mielőtt elkezded a gyakorlatokat. Használd a pulzusmérőt az edzés hosszának és intenzitásának beállításához. Nyugodj meg, és folytasd a munkát a fitnesz céljaid elérése felé.
A tétlenségi riasztás egy diszkrét rezgéssel figyelmeztet Téged, ha sokáig azt érzékeli, hogy ülsz, és itt az ideje egy kis egészségügyi sétának, vagy szünetnek.
A napi futás hozzájárul ahhoz, hogy fitt és egészséges lehess. Szinkronizáld az aktivitásmérőt a Mi Fit alkalmazással a telefonodon és kísérd figyelemmel a futásod sebességét és a pulzusodat valós időben.
A könnyű és vékony dizájn tökéletes az alvás közbeni viselethez és az alvás megfigyeléséhez. A MiBand 2 méri az alvás hosszát és minőségét, meg tudja különböztetni a különböző alvási ciklusokat, és az adatokat egyből szinkronizálni tudja a telefonodra, miután felébredtél.
A MiBand 2 egyedi azonosító információdat is hordozza. Hozzáadhatod a biztonságos eszközökhöz az Android-os telefonodon, így automatikusan feloldhatod, mikor a telefon közelében vagy, nem kell PIN kódokkal és ujjlenyomatokkal bíbelődnöd. Amikor nem vagy a telefon közelében, más nem férhet hozzá adataidhoz, mert a MiBand 2 hatókörén kívül ugyanúgy szükséges kódos vagy biometrikus azonosítás a telefonra való belépéshez.
Beállíthatod, hogy diszkrét rezgő hívásértesítő érkezzen a MiBand 2-re, így nem mulasztasz el egyetlen hívást, üzenetet és értesítést sem – különösen akkor hasznos ez, ha a telefonodat egy táskában, vagy néma üzemmódban tartod.
Moss kezet vagy zuhanyozz a MiBand 2-vel a csuklódon. A MiBand 2 ellenáll a víznek, az izzadtságnak és a kozmetikumoknak, a pornak stb.

BELÜL ÉS KÍVÜL IS FINOMODOTT
A fényes fekete kijelző UV álló réteggel van bevonva, és ellenáll a karcoknak és ujjlenyomatoknak. Az érintőgomb felülete textúrázott a kényelmes használat érdekében, 0,05 mm a barázdamélység, hasonló, mint a CD-k felülete.
Energiatakarékos OLED kijelző – Láss többet, kevesebb energia felhasználásával az egyedi OLED kijelzőn. Egyszerűen érintsd meg a gombot, hogy lásd a legutóbbi statisztikáidat.
Csatlakozz Bluetooth 4.0-val – A második generációs, alacsony áramfelvételű Bluetooth 4.0 chipset gyors és stabil kommunikációt biztosít az aktivitásmérő és a telefon között. Hosszú akkumulátor-élettartamot biztosít stabil adatátvitel mellett.
20 napos akkumulátor üzemidő – A MiBand 2 elképesztő, 20 napos akkumulátor üzemidővel rendelkezik. A nagy teljesítményű Lithium-Polymer akkumulátor kicsi és könnyű.
Precíziós szenzorok – A magas érzékenységű gyorsulásmérő és pulzusmérő szenzorok nem csak pontosak, hanem extrém módon energiatakarékosak is.

TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK A CSUKLÓDRA
A szíj szorosan tartja a szenzort a helyén és tökéletesen simul a csuklódra még a legerőteljesebb gyakorlatok közben is. A szíj egy különleges, sima, kellemes tapintású, formatartó anyagból készül, amely hipoallergén, és az érzékeny bőrű emberek is bátran viselhetik.

A MI FIT ALKALMAZÁS MÉLYSÉGEI
Nézz napi, heti és havi részletes kimutatást a megtett lépéseidről, alvásminőségedről és pulzusodról a Mi Fit alkalmazás segítségével. Egy helyen juthatsz azonnali statisztikákhoz, és beállíthatod az értesítéseket, riasztásokat, és még sokkal többet is, pl. szinkronizálhatod teljesítményedet a Google Fit alkalmazással és a Google fiókoddal.

HONLAP
http://mi.com/en/miband2

Címkék: , , , , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban