2. Legjobb iPhone (App Store) alkalmazások : TuneIn, Jib Jab, Duolingo, Google Photos, Skype

Folytassuk hát ... Következzen 5 újabb hasznos alkalmazás

1. TuneIn Radio

Ritkán használom, de jó hogy fennt legyen. Rengeteg rádiót lehet vele hallgatni: a világ összes tájáról. WI - FI vagy mobilnet szükséges hozzá, és sajnos reklám saávokat tartalmaz. (prémium verzió tudtommal nem)
Az alkalmazás nagyon sikeres: nemcsak Apple telefonokon, hanem Andoid és Windows Phonokon is. (na meg direkt böngészőből is használják egy csomóan)
Első változatot Bill Moore készítette 2002 -ben Radio Time név alatt. Hogy mikor lett belőle TuneIn azt nem tudom, de én személy szerint kb 3 éve figyeltem fel rá. Jól működik és szerintem a legjobb rádió szolgáltatás.




2. Jib Jab

Ez egy valóban szórakoztató kis app. Régebben ha jól emlékszek, amikor még nem terjedtek el az okostelefonok, böngészőben honlapjukon fizetés ellenében lehetett használni. Ma már ingyenesen használható (extrák kerülnek csak pénzbe) és az elkészített GIF -et tovvábbküldhetjük vagy lementhetjük. Tök jó. (honlap: http://www.jibjab.com)


Android: Jelenleg még nincs, nem tudni, hogy mikor lesz

3. Duolingo

A nyelvet szeretne tanulni, annak ezt ajánlom. Ez a leghíresebb, legpraktikusabb, leginteraktívabb vagyis leg - leg na. (angol, német,francia, olasz, orosz, finn, kínai amit akarsz ...)
A cég annyira jól megy, hogy már majdnem bármin elérhető:
Böngészőből is : https://www.duolingo.com
Android, iTunes, Windows Phone ... hát kell ennél több?
A céget 2011 -ben alapították. (nemtudom miért mind írom ezt mindegyikhez)



4. Google Photos

Oké tudom iPhone -on ott van az iCloud, és szinkronizálja autómatikusan a képeinket, de én megszoktam a Google alkalmazását. És hagyján, hogy iCloud - on csak 5 GB -ot kapunk ingyen (jelenleg, de szerintem így is marad), telefon back up -ja 2-3 GB , szóval marad kb 2 GB a képeinknek és videóinknak. 
Ez kiküszöbölhető két féle módon:
- vagy veszel iCloudon tárhelyet: havonta - 
50 GB 0.99 $
200 GB 2.99 $
1 TB 9.99 $
2 GB 19.99 $
... ami elviselhető ugyan, és korrekt is, viszont én a második opciót választottam.
- Google Photos feltelepítése: végtelen képefeltöltés ingyen 16 megapixel alatt. 
A necces az lett volna, ha nem tették volna elérhetővé App Store -ban a Google alkalmazásokat, de szerencsére lehetséges.


5. Skype

Végezetül pedig a kihagyhatatlan videóbeszélgetős alkalmazás, amelyet egykoron csodálattal használtunk a számítógépünkön, hogy jééé micsoda minőség, nem akadozik mint az MSN, micsoda hang, ajajajj.
És beléptünk az okostelefonok világába, a technika roohamosan elkezdett fejlődni. Ma már mindegyik hasonló szolgáltatás tud hasonló minőségben videókonferenciákat indítani, legyen az WhatsApp, Viber, Facebook Messenger, ooVoo, Google Hangouts, Tango vagy esetleg WeChat.
Mégis sokan (és beleértve engem is) használják még a Skypeot, mert a videochatelés szinonimájává vállt az évek során.
Néha van vele probléma, meg - meg akad ... de összességében mai napig korrekt és megbízható szolgáltatás.


Címkék: , , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban