Magyar Youtube Csatornák: 11. Magyarósi Csaba

Ki is ő?
Diplomáját a Szegedi Tudományegyetemen szerezte kommunikáció-magyar szakon, 2001-től az Index.hu munkatársa először a gazdaság, majd a tudományrovatban, az Appleblog, valamint az Egy nap a városban blog alapítója, szerzője, az I love Balaton főszerkesztője, az Attraktor című dokumentumsorozat társalkotója, szerkesztője és műsorvezetője. (forrás: digitalhungary.hu)

Youtubon lévő bemutatkozó szövege:
Minden videós izém egy helyen - Appleblog, Attraktor, Egy nap a városban, A net izéi.
http://appleblog.blog.hu - a legújabb Apple hírek két elszánt Apple-júzertől, de kritikusan és főleg függetlenül.
http://varosban.blog.hu - az egyik legismertebb budapesti életmódblog Budapest szerethető arcáról, és persze rengeteg videó a világ legmenőbb fővárosairól, úticéljairól.
http://attraktor.blog.hu - az első magyar sorozat, ami a Discovery-re ment. Két férfi, egy nagy gép, amit próbálunk nem elrontani. Annyira azért nem próbáljuk
http://konnektor.reblog.hu - mi van a neten? Mik ezek az izék? Mire használd az okostelefonod? Heti sorozat netes hírekről, trendekről, jóságokról.

Rendszeresen nézem a videóit, humora és maga a stílusa nagyon bejön. Főleg Apple termékeket mutat be és kritizál na meg persze sokat utazgat.
Ebben az évben úgy döntött, hogy napi vlogokat fog készíteni, mint Casey Neistat: baromira tetszik.
Nemrég érte el a 100.000 feliratkozói tábort! Gratulálok neki, megérdemli.
Kiknek ajánlom a csatornáját? Akik értelmes csatornára vágynak, szeretik a technikai kütyüket, az utazgatást, a jó és igényes humort na meg az Apple termékeket. 

Eddigi legnézetebb videója:

Ilyen egy terméktesztje:

És az első vlogvideója:
(További részek megtalálhatóak a Youtube csatornáján)
Iratkozz Fel!

Címkék: , , , , , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban