Magyar Youtube Csatornák: 10. KD csapat

A Top 10 legnépszerűbb magyar Youtube csatornák egyike. Főleg számítógépes játékokat tesztelnek / - szórakoztató módon. Jól csinálják: szimpatikusak és humorosak.
A gamer csatornákról meg annyit: hogy rengeteg van már a Youtubon: és ezek érik el a legnagyobb nézettséget és feliratkozókat. Picit haragszom is rájuk, hiszen a többi értékes videókészítők háttérbe szorulnak miattuk. Csak úgy vonzzák a nézettséget. (elég egy Minecraft videót csinálni)
DE: a KD csapatot nagyon bírom, mert irtó szimpatikusak.


Bemutatkozó szövegük:
Örülünk, hogy érdekel Téged, kik is vagyunk Mi. :)

Mi nem vagyunk nagy emberek, sem híresek, csupán csak kettő egyszerű ember, akik azért csinálják nap mint nap a videókat a nézők számára, hogy Ők nevessenek, és ezzel szebbé tehessük a mindennapjaikat! Mindig örömmel halljuk a pozitív visszajelzéseket, hisz ezek adnak Nekünk erőt ahhoz, hogy még nagyon sokáig csináljuk ezt értetek. :)

A csatornánk fő célja a szórakoztatás, nevettetés. Hogy éppen Gameplay, Vlog, vagy paródia keretein belül, az mindig változó, de a lényeg, a szórakoztatás.

2013 nyarán kezdtünk el igazán foglalkozni a videózással, amikor is 1.000 feliratkozó körül járhattunk YouTube-n. Azóta eltelt az idő, és a csatorna rengeteget fejlődött minden téren. Minden nap azon vagyunk, azon agyalunk, hogy a csatornát hogyan lehetne még jobbá tenni. A fejlődés mellett a nézők is egyre jobban gyülekeztek, és immáron több mint 35 ezer követőnk (feliratkozónk) van, ami számunkra egy felfoghatatlan eredmény, és ezt csakis Nektek, nézőknek köszönhetjük!
Nos, ezek vagyunk Mi, egyszerű emberek, akik csak nevettetni akarnak másokat. :)
(forrás: http://kdcsapat.hu)

Eddigi legnépszerűbb videójuk:


Főznek is néha:


Tesztelgetnek kütyüket 


Kóstolgatnak...


De mégis ... a játék a fő tametika


Hivatalos Honlap: http://kdcsapat.hu
Facebook: https://facebook.com/KDcsapat
Instagram: https://instagram.com/kdcsapat_official

KD Csapat Youtube Csatorna

Címkék: ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban