Netflix VPN

Ahogy már írtam, a hónap elején regisztráltam a Netflix-re. (próbáljam ki, első hónap ingyenes)
Hát: elég siralmas a helyzet, azóta - alig - alig jelentettek meg új tartalmakat. Senki sincs megelégedve. (magyar - román fórumokat olvasva) De viszont vannak akik reménykednek, azzal érvelve, hogy idővel bővűlni fog a kínálat. Igaz én is ezt írtam az előző bejegyzésemben - de utánna néztem a  dolgoknak - és hát, legalább 1 - 2 év kell elteljen ahhoz, hogy elfogatható mennyiségű tartalom legyen fennt. (pl: Kanada és Mexikó - i Netflix is nehezen indult)
Talán még tovább is elhúzódik, hiszen január 6 -tól több mint 100 országban (majdnem az egész világon) debütáltak. A probléma a jogdíj, hiszen államonként változik a törvény ezzel kapcsolatban. Az biztos, hogy nagy fába vágták a fejszéjüket - viszont így, hogy alig érhető el tartalom, nemsokára
el is felejtjük ezt a szolgáltatást. Mi hozzászoktunk a torrenthez: mindent letölthetünk - igaz illegális, dehát alig büntetik - ezért milyért ne használjuk ki? (eléggé rossz hozzálás: ha egy boltban vásárolunk, ott sem lépünk le fizetés nélkül)

Na de menjünk tovább.
Ahogy már említettem, a jelenleg újonnan ,, becsatlakozott '' országokban a Netflix egy kalap szart sem ér - gondoltam, hogy egy kis trükkhöz folyamodok, hogy tudjak böngészni az amerikai kínálatból.

Sorozatok: bődületes mennyiség. Family Guy, Friends, House of Cards, The X - Files, Walking Dead, The Office, Sons of Anarchy, Grey s Anatomy, Arrested Development, Prison Break, How I Met Your Mother, American Dad, House M. D. , Sherlock, Supernatural, Futurama, Lost, Vampire Diaries, Top Gear, Gilmore Girls, Californication, Bones, White Collar, Twin Peaks, Columbo, Chuck, Eureka, Lie to Me, The Following .... csak hogy a híresebbeket említsem.
A filmeket most nem elemezném... (persze, hogy van itt is kínálat elég)
Itt a kis trükköcske:
(ha valaki nem ismerné)
- Google Chrome kiegészítőknél keress rá a HOLA kifejesére
- vagy honlapjuk :https://hola.org (valószínű, hogy letölt egy file -t)
Ha kész vagy ... megjelenít bármilyen oldalt, ami területileg korlátozva van.
A lényege, hogy megváltoztatja a proxydat (amíg be nem zárod az adott oldalt)
Van mobil alkalmazása is, viszont ott valami oknál fogva nem működött a netflix, de gépen tök király!
Viszont e módszerrel sem hiszem, hogy bővítem a netflixes előfizetésem. (még rímel is) Az oka egyszerűen az ára. 10 euró hónaponta az mi számunkra soknak tűnik, hiszen az itteni fizetések nem olyanok mint pl az amerikaiaknál. Ezért bosszant is, hogy a Netflixesek ezt a dolgot nem vették figyelembe.
Végezetül, hogy írjak egy kis pozitívumot is - jó hogy van és kész.
UI: próbaidőm lejárt - hosszabítani egy darabig nem fogok. Bocsi
Címkék: , , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban