Magyar Youtube Csatornák: 9. st22lacika


Kamionos Youtuberek közül szerintem Dajka László a legjobb: mindig feldobja infókkal és vicces történetekkel az unalmas utakat, valamint sokszor gasztronómiai perceket is tart.
Lényeg a lényeg - informatív: ha kamionosnak készülsz, vagy érdekel a szakma - mindenképp iratkozz fel a csatornájára: mert rengeteg hasznos dolgot tanulhatsz meg tőle.
Másik dolog: pozitív ember, tele önbizalommal. Sok kilót leadott - megfelelő kajákkal és persze mozgással. (ezt részletesen be is mutatja a videóiban)
Van honlapja is: http://www.st22-lacika.hu 

Facebookján ez olvasható: Az oldal segít a kezdő és haladó sofőröknek eligazodni a kamionozás világában, és ösztönözni próbálja a kamionos kollégákat az egészséges életvitelre.
Youtube bemutatkozó szövege: Célom a kezdő és tapasztalt sofőrök segítése, munkájuk, hétköznapjaik könnyítése, tippekkel, ötletekkel. Videóimmal, ösztönözni szeretnék mindenkit az egészséges életre, a kitartásra, melyhez videókat készítek folyamatosan.Videók készülnek a jövőben főzésről,utazásról,edzésről, így úgy vélem igen színes lesz a paletta.
Youtube csatornáján a feliratkozók száma meghaladta a 18.000 -et.
Legnézetebb videók: 
A kamionos.Ez a való világ.10 balszerencse egymás után
Hogyan él egy kamionos? Utam a maratonig. Egy kamionos élete. BEMUTATÓ!
Kamionos nagy bajban.2.rész. Extrém szűk hely.
A kamionos/trucker.Dugó/stau/long delay in calais-dover-folkestone.
Kamionos életmód.Az életmód királya.A kamionos 1 hónapja.2/1.rész

Tehát akkor:
http://st22-lacika.hu 
Facebook

st22lacika Youtube Csatorna
Címkék: , , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban