Magyar Youtube Csatornák: 7.Szente Krisztián


Kb 4 éve jelent meg a Youtubon a Chriswell tudja sorozat (nézz bele: Hogyan Szexelj) -  vlogoskodás, sok káromkodásokkal megtűzdelve + szexuális témák boncolgatása. Krisztián tudta, hogy ezzel hamar népszerűségre tesz szert - és így is lett. Hetente jelentette meg a videóit a napiszar oldal - és így csak nőtt és nőtt a nézettségi mutató. Akkoriban én is bele - bele néztem, de nem tetszett. Túl trágár volt és semmitmondó. Viszont időközben arculatot váltott. Július óta elkezdte a napi vlogolást (jelenleg 140 résznél tart) - és baromira tetszik. Nem egy tipikus unalmas vlog. Amiért videózással foglalkozik (klippkészítés,reklámfilm,kisfilmek), ezért e sorozatban is érződik a profizmusa. A jól bevágott városi élet, a zene - harmonikus egységet alkot. 
Érződik a fejlődés ... már nem káromkodik ok nélkül, nem beszél idétlen témákról ...


Egyszóval: mostmár ajánlhatom mindenkinek.
Érdekes az a tény: hogy ez a fajta értelmes Chriswell már nem annyira sikeres a Youtubon. Átlagban 1000 nézettséget hoz össze, ami elég kevés. (régebbi videói 100000 felettit is elérte) Itt is érezhető az a dolog: hogy ami értelmes az nem érdekes a többségnek. Káromkodással és hűlyeséggel lehet a legtöbb nézőt összeszedni. 
Megemlítendő az is, hogy Krisztián nagyon interaktív lett. Fel lehet venni őt Snapchaten, lehet kérdezni tőle ask.fm -en, és általában a Youtube kommentekre is válaszol.
Itt találhatóak az elérhetőségei.


Címkék: , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban