9. Trance Classics (Best Of)



1. Agnelli & Nelson feat. The Burn - Shiver (John O'Callaghan Remix)

Kezdeném egy erős darabbal... Agnelli & Nelson (Christoper James Agnew és Robert Frederick Nelson) ez az ír DJ páros már 1997 óta nyomatja a trance műfajt. Rengeteg jó számjuk és remixük van. Olyan nevek alatt is működtek, mint A & N Project, Afterburn, Cortez, Green Atlas és Quincey & Sonance. Talán a Shiver volt a legsikeresebb...
Megjelenés: 2006
Kiadó: Xtravaganza Recordings ‎– XTRAV048-DIG
Ország: UK

2. Jose Amnesia vs. Serp - Second Day (Martin Roth Remix)

Hihetetlen ez a szám! Nem győzőm hangsúlyozni: hogy a trance zene nagyon kezd eltűnni! Ébredjünk fel - és támogassuk a producereket! - hogy ne kelljen elkomercesedniük!
Jose Amnesia honlapja: http://joseamnesia.com
Megjelenés: 2005
Kiadó: Vandit Records ‎– VANDIT 049
Ország: Németország

3. Hawk - Need for Cognition

Jöjjön egy kis norvég szerzemény (Håkon Lofthus). Nem készített sok dalt: de ami megjelent - azok nagyon jók: kezdve a Need for Cognition-tól az Out Of Nowhere- ig. Nem energikusak ugyan... de bemelegítésként tökéletes.
Megjelenés: 2005
Kiadó: Anjunadeep ‎– ACDDEE-002
Ország: UK

4. Galen Behr - Time Will Tell
Galen Behr vagy Passiva - ugyancsak egy tehetséges holland trance producer. 2005 -ben elkapta őt ez a stílus és olyan nagy slágereket alkotott, mint a Carabella vagy Till We Meet Again. Köszönjük!
Megjelenés: 2005
Kiadó: Yakuza ‎– YAK009
Ország: Hollandia

5. Unkle & Petter - So Many Faces
Nem kaptam sok infót erről a számról - egyes helyeken úgy van, hogy Above and Beyond -ékkal csinálták közösen. Hogy mi igaz s mi nem... az most mindegy. Hallgasd meg! - nekem egyből a kedvencem lett. Annyira fülbemászó a dallama, hogy az nem igaz!

6. Robbie Rivera - Float Away

Visszaemlékszem erre a számra - mennyit is hallgattam anno. Remek vokál - még akkor készítettek jókat is. Robbie Rivera ugyan nem egy trance producer, viszont a Float Away félig ebbe a kategóriába sorolandó. Sokan meg is remixelték, legsikeresebb: Fonzerelli alkotása - klubbokban ezt lehetett inkább hallani.
Megjelenés: 2006
Kiadó: Hit! Records
Ország: UK

7. Nitrous Oxide - Frozen Dreams

A lengyelek is erősek trance műfajban: bizonyításként megemlíteném az egyik legnagyobb uplift producert Nitrous Oxide - ot (Krzysztof Prętkiewicz, született Poznanban), a zenéi egytől - egyig remekművek. Ajánlom az egész discography - ájának a meghallgatását. A Frozen Dreams 2006 -ban jelent meg a nagysikerű North Pole EP - en. Még a mai napig is hallani felőle, viszont 2005 - 2010 között volt az aranykora. Mostanra már a trance zeneipar nagyon megváltozott (szerintem rossz irányban) és gondolom már kevésbé találja meg a helyét... az igazi trance lassan - lassan így el fog tűnni.
Megjelenés: 2006
Kiadó: Anjunabeats
Ország: UK

8. Perry O' Neil - Switched

Perry O' Neil ugyancsak az élmezőnybe tartozik - olyan neves trance slágereket készített, mint a Wave Force, Kubik és Numb. A 2006 -ban kiadott Switched egyből a favoritom lett.
Megjelenés: 2006
Kiadó: Electronic Elements
Ország: Hollandia

9. Smith & Pledger - Believe

Vár esett róluk szó: Mark Pledger és Oliver Smith egy sikeres duó volt, viszont már szétmentek. Oliver Smith -ről még lehet hallani egyet s mást, Markról viszont egyre kevesebbet. Alig hiszem el, hogy ez a daluk már majdnem 12 éves lesz.
Megjelenés: 2004
Kiadó: Anjunabeats
Ország: UK

10. Oliver Shine - Northstar

Megnövelve egy kicsit a BPM -et, ilyen pörgős kis progressive trance-t kapunk. Oliver Shine -ról nem lehetett sokat hallani, hiszen csak 2 számot készített e név alatt: Northstar és Southstar címszó alatt.
Megjelenés: 2004
Kiadó: Tsunami Special Blend ‎– TSUSB 9015
Ország: Hollandia

Címkék:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban