Előfizettem a Deezerre

A zene a mindenem: ezért úgy gondoltam, hogy szánok rá néhány eurót, hogy legálisan hallgathassam a kedvenc dalaimat. Ennyi csak jár az előadóknak. Hát fogtam magam és kipróbáltam a Deezert. Gondoltam hú de szuper: minden platformon tökéletes .... de nem az.
PC - n még valahogy elmegy, de táblagépen és telefonon egy kicsit macerás. Van amikor lefagy, lassú és nem átlátható. De miért is nem választottam más online streeming szolgáltatást?
Mert Romániában sajnos még nem érkezett meg a Spotify - nem értem, hogy mi a fenének nem egyeznek már bele. Lehet azért, hogy ne szorítsa ki a román fejlesztésű streemingeseket. (pl. Zonga)
Tudják jól, hogy ebben a kategóriában Spotify ellen nem lenne esélyük. Ezért erre a szolgáltatásra még kell várjak néhány évet.
A Deezer viszont tűrhető eddig. Megtalálsz rajta bármit: de az előlapján mindig csak a butyuta rádiósikereket emeli ki. Vannak kollekciók is - de nem nagyon frissítik. 
Lehet használni ingyenesen is! - de a zenék csak 30 másodpercig fognak szólni. Eléggé idegesítő így + telepakkolják az egészet reklámokkal.
Spotify ezt jobban megoldotta. Az ingyenes felhasználóval korlátlan hozzáférést engedélyez. Azonban: lesznek reklámok a felületen (tűrhetőbb mint a Deezernél) és néhány zene végén bevágnak egy Spotify reklámot. (hogy fizess elő most vagy soha)
Előfizetés: Deezernél azt hiszem 10 euró körüli / hónap, és bármilyen készüléken használhatod. (táblagép, telefon, PC) Spotifynál hasonló.
Szóval ha olyan országban élsz, ahol nincs Spotify, be kell érd alternatív megoldásokkal.
Jók ezek is, de még mindig nem tökéletesek!
És amúgy már lassan el kéne felejtsük a zenei letöltéseket: a hasonló szolgáltatásokon van most a hangsúly. Bármit, bárhonnan, bármikor elérhetsz! (és valljuk be: egy CD áráért - ennyit szánjunk már rá)Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.