5. Trance Classics (Best Of)


1. Bossanova - Stonecold (Afterburn Remix)
Kezdeném máris egy energikus uplifting vokál alkotással. Mennyit hallgattam én ezt anno.. és még mindig jó. (trance csak jó lehet)
Megjelenés: 2004
Kiadó: In-Telligance Recordings
Ország: Németország

2. Alex Morph - Unification

Beatport
Alex Morph: trance rajongók körében nagy név. Hihetetlen miket készített ez az ember - és még most is nagyon aktív. Sőt: olyan új remekműveket adott ki: mint - An Angel's Love (2011-ben) , a zseniális Sunset Boulevard -ot 2009 -ben vagy a Dreams -et 2013 -ban. Legújabb darabja pedig a 4ever (2015). Ha belehallgatsz rájössz, hogy ez a pasas aztán igazi trances. Nem csúfította el a stílusát (mint egyesek) - maradt az uplifting igazi trance-nél. Hivatalos oldala: http://alexmorph.com
Megjelenés: 2004
Kiadó: Fenology Records
Ország: Németország

3. Alt+F4 - Alt+F4

Beatport
Ooooaaj: micsoda zene ez! Annyit nyomatták 2004 -ben, hogy az nem igaz. (mármint nem a Petőfin, hanem trance berkekben) Amúgy ez csak egyetlen dal projekt volt anno: nem tudom miért nem folytatták. Joonas Hahmo (mai napig aktív e néven) és Matti Kotala (2006 -ban adott ki még 3 EP -et) szépen összeültek és ez lett belőle. Ebben benne van minden ami trance: úgy hallgasd!
Megjelenés: 2004
Kiadó: Anjunabeats
Ország: UK

4. Narcotic Thrust - When The Dawn Breaks (Dogzilla Remix)

iTunes
Az eredeti sem rossz, de ez a Dogzilla remix a nyerő nálam. Egy olyan zenei alapot csináltak a vokál alá (Dogzilla: Richie Kayvan, Simon Patterson), hogy ilyet csak a nagyok tudnak. (Simon Patterson már bebizonyította) Bármikor hallgatom: és akár milliószor! Nem lehet megunni.
Megjelenés: 2004
Kiadó: free2air Recordings 
Ország: UK

5. Signum - The Timelord

Beatport
Kár, hogy már alig csinálnak ilyen minőségi trance dalokat : nem a DJ -k a hibásak! - hanem inkább a világ és a mai fiatalság, hogy nem igényli ezeket. Inkább hallgatják a bugyuta érzéketlen EDM féle stílust. A DJ -k pedig olyan dalokat kell komponáljanak amire van kereslet. (mert ha nem, csak egy nagyon kis réteg fogja megvenni) Tisztelet a kivételeknek: hiszen még elvétve akadnak hű trance Dj -k. (pl: fenntebb említett Alex Morph) Na de mindegy. Jéé és erről a dalról még nem is írtam semmit. Szóval Signum egy nagy név: a 2004 -es Timelordja ezt szépen be is bizonyítja. Mennyi remek dolgokat adott is ki ez a duó... ajajajjj. (érdemes szépen egytől egyig meghallgatni őket)
Megjelenés: 2004
Kiadó: A State Of Trance , Armada
Ország: Hollandia

6. Above & Beyond pres. Tranquility Base - Getting Away
Beatport
Remélem nem kell bemutatni őket... Getting Away daluk mindig a felhőkbe röpít. (az újabb dalaikból ez egy kicsit hiányzik)
Megjelenés: 2005
Kiadó: Anjunabeats
Ország: UK

7. Active Sight - Adrenalin

Beatport
Egy kicsit progressivebb - de ez is kell. Remek alkotás - minden benne van ami kell.
Sajnos Active Sight duó (Frédéric De Backer, Mike Dierickx) mostanában nem tevékenykedik.
Megjelenés: 2005
Kiadó: Captivating Sounds
Ország: Hollandia

8. Armin van Buuren - Birth Of An Angel
Beatport
És itt van a király: Birth Of An Angel című upliftje. Térj vissza a gyökerekhez kérlek...
Megjelenés: 2005
Kiadó: Armind
Ország: Hollandia

9. Tiesto - Just Be

Beatport
Gondoltam ha már volt Armin, következzen egy kis Tiesto is. (az aranykorszakából) Mit is írhatnék - ő volt a király ... dehát most amit csinál: nekem nem tetszik. A pénz tönkreteszi a zenét!
Ne csináljátok ezt kérlek!
Megjelenés: 2004
Kiadó: Magik Muzik
Ország: Hollandia

10. Ryan G - Supernova (Sonicvibe Remix)

Juno
Végezetül pedig itt van egy nem annyira híres - de ennek ellenére egy nagyon jól hangzó kis szerzemény. Sonicvibe (román) egy kicsit feljavította az eredetit és tessék. Ropognak a dobhártyák.
Megjelenés: 2005
Kiadó: First Second Records
Ország: Hollandia
Címkék: , , , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban