Afosreklámjaitmégmámma

Annyira ellepték a netet, hogy borzasztó. Bárhova lépek: reklám reklám. Há mi a faszom van itt?
A Youtubon is le kell peregjen az egyperces reklám, hogy megnézzek egy szaros 2 perces videót. Na hagyjatok békén. Tele van a net az ilyen likeolós oldalakkal is. Hát az ideg tombol bennem olyankor: Oszd meg a videót, hogy megnézhesd, hogy Pistike, hogy verte agyon az anyját. Jön, hogy behúzzak a laptopomnak egyet. Ami még nagyon idegesít: főleg a román hírcsatornák oldalai: Antena 3, Realitatea meg Pro Tv.... stb tele vannak baszva reklámmal. Mind kell ki x -eljem őket: hát nekem ehhez nincs türelmem. Ahol sok reklámot látok: oda nem megyek vissza. Jó és most fejemhez vághatjátok: hát használj blokkolót okoska: egy nagy trutymót. 
És már a mobilt is elárasztották: mind jönnek be az ilyen - olyan tampont vegyek meg társai. Ott meg nehezebben tudom ki is x-elni. 
Ezért is lettem reklámellenes: és ezért szedtem ki az oldalaimről a Google Adsense-t: mert utálom ha egy oldal tele van hettyintve (van ilyen szó?) ilyenekkel.
Megvan neki is a maga funkciója: de kérem szépen: legalább a felületeket szépen rendezzük el úgy, hogy ne legyen zavaró az Ég szerelmére. Kéne ezt is szabályozni valahogy.
Na reklámmentes szép estét mindenkinek!

Címkék:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban