Pepsi Ginga

Megjelent ez az új pepsi: a Ginga - ami brazil ízvilágra akarna utalni.. pepsivel keverve ezek az exotikus gyülölcsök... elég rossz húzás volt tőlük. Vagy nem is tudom: nekem nagyon nem ízlik.
Olyan mint valami furcsa lötty a CBA - ból. 
A jó hír az: hogy ez egy limitált kiadás - szóval remélhetőleg a tél beköszöntével lekerül a polcokról.
Ahogy iszom fix olyan mintha valami olcsó citromos sört innék. Ha tennék egy kis alkohoolt bele nem is tudnám megkülönböztetni.
Értem én hogy foci, Brazilía meg karnevál, de akkor legalább igyekezzenek valami rendes dolgot kidobni a piacra. Nem valami szutykot megint: hogy igyad te paraszt, mert ez új.
Mondjuk ez a lényege a limitált dolgoknak: új és sokan buknak a szokatlan dolgokra. Egye fene: veszek egyet lássam milyen...
Aztán ha nem ízlik kiönti az ember, s nem vesz többet. De ugye ezek mégis elfogynak... mert sok ember van az országban - mindenki vesz legalább egy dobozzal.
De ez nem minden.
A wikipedián fellelhető ez a lista:
Van itt minden szar: arany színű pepsi meg kék, Mojito ízű és Cappucinós (??) és zöld színű változat ami Thájföldön kapható stb.
Jól van igyátok akkor.
Visszatérve erre a Gingára: a románoknak nem nagyon ízlik: nem is csodálom. Ahova mentem mindenhol rakásszámra voltak halmozva a hűtőben. Rendes kóla persze sehol. ,,Nem hozunk többet... vegyétek ezt a Gingát amíg el nem fogyik."
Ára: 2.5 lejről 2 lejre csökkentették. ,, csak vegyétek már, amíg le nem jár a szavatossága"
Bónuszként itt van a hátoldala: csinálhattok belőle egy 3D -s Pepsi képet.

Címkék: , , , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban