Spornószexuálisok

Felkaptam a fejem egy cikken, hogy egy új szexuális irányzat került előtérben. Ez lett a divat és úgy tűnik egyre terjed - ne hogy azt gondold, hogy a mi szerény országunkat átugorja. 
A Spornószexuális - sport + porno szavak keveredéséből (nem wikipédiáztam, saját elméletem) jött létre. Vagyis gyúrd ki magad, de ne nagyon izmosra - hanem csak úgy lightosan. Ne légy nagy darab, de azért látszódjanak azok az izmok. Süssed magadat a napon, vagy menjél el szoláriumba - ily módon pirított bőröd lesz. Ha a strandra mész: mutassad a tested és lépkedj bátran, mert ugye jól nézel ki nem?
Szőr? Epiláld le magad - a szőr már nem divat: olyan undorító, a csajok nem szeretik. Mna meg eltakarja az izmokat. Járj sportosan és ha lehet - olyan ruhákat vegyél fel, amelyek a bicepszedet és tricepszedet szépen megmutatják a közönségnek. (legyen az fiú vagy esetleg lány)
Légy sármos és önbizalommal telített. Minden egyes nap menj el kondizni - mert csak így maradhat meg a szexy kinézeted.
És ki hozta be ezt a trendet? Főleg Cristiano Ronaldo: aki egy focista és a lányok bálványa. Imádják őt. 
A csajoknak most néhány kép következik: 


Na elég is volt. Ő a tökéletesség Istene.
A másik nagy személyiség az nem más,  mint David Beckam. Majdnem 40, de nem számít: ő még mindig fit és szexy. Hasonlít a mi Ronaldónkra: szexy és fehérneműket szokott reklámozni. (na meg Pepsit)
Így néz ki mostanában:

Amint látszik ő már tele van tetoválva - lehet majd idővel Ronaldo is varrat fel párat. Az is megeshet: hogy már a tetkó kimegy lassan a divatból. (Ronaldo diktálja a trendet)
A legfontosabb jellemzőt azonban kihagytam. A Spornószexuálisok törődnek magukkal. Nem hányják le magukat és nem esznek szalonnát és zsíroskenyeret.
Legalább hetente szőrtelenítik magukat, a hajukat belövik, különböző kozmetikai cikkeket rendelnek és használnak stb. - tehát több időt töltenek a tükör előtt.
A csajok többsége meg elfogadja - sőt örülnek is neki ha a pasi rendezett és nem bűzlik mint a disznó.

Nemrégiben került fel egy kép a nagy Internetre. Ez: 

Jön a nyár mna meg a strandolás... a fecske már a múlté. Mutassuk meg mink van. Itt az új egyoldalú fütyitartó. Hát az biztos, hogy a figyelmet felkeltették vele. Csak az a baj, a képen úgy tűnik, hogy a csaj fekszik - mit sem törődve azzal, hogy előtte két spornószexuális áll.
A mai világban már minden lehetséges: ezért nem kéne sokkoljon az ilyen fajta divat. Mindenki saját maga dönti el mit vesz fel, mit eszik és mit néz a TV -ben.
Ha nem befolyásolnának bennünket, akkor ezzel nem is lenne gond. Azonban a média mind azt bizonygatja - hogy az igazi férfi ilyen kell hogy legyen. Nincs mese. Tehát kövesd te is a divatot - vegyél egy ilyen fürdőpántot. Persze előbb ajánlott egy kis kondizás: a pocakot valahogy le kell adni.
Ha nem találnál ilyen bugyugót, elkészítheted házilag is - vegyél egy férfi tangát és a jobb oldali pánját vágd le. Kész is van.


Címkék: , , , ,

1 megjegyzés:

  1. Én lassan 8 éve testépítek, de akrobatikával is foglalkozom, 2002-ben gumiasztal OB-t nyertem. Jelenleg közel 37 éves vagyok és ma tudtam meg, hogy "spornószexuális" vagyok! :D Mekkora jót röhögtem, akkor ez most coming out volt? :)

    VálaszTörlés

Keresés ebben a blogban