Magyar YouTube Csatornák


Egy hete nem írtam bejegyzést: ez annak tudható be: mert ezt írkáltam. Elég sok időbe telt: amíg összeszedtem ezeket a Magyar Youtube csatornákat. Mindig is érdekelt ez a közösség: azért mert hiszem, hogy nemsokára (vagy lehet már ott tartunk) nem nézünk több TV-t, csak Yotubozunk.
A felsorolt csatornák minőségileg különbözőek! A híresek: általában több feliratkozókkal rendelkeznek. Ezért, hogy jobban eligazodj: fel is tűntettem - 2014 Április 25 -i adatok. Szóval lehet ... idővel gyarapszanak, vagy megszűnik egy-egy csatorna.
A nevesebbeket nem hagytam ki: de - Annyi csatorna van (főleg amatőr), hogy az egészet nem tudtam felsorakoztatni. Ha netalán te követsz egy olyat: ami nincs a listán, megjegyzésben leírhatod a címét.
Szerkezet: Előre tettem a vlogos, filmes, humoros csatornákat: ezekre írtam egy kis véleményt és pontoztam. (hogy nekem mennyire tetszett vagy nem) Elérhetőség mindegyiknél van. (cím melletti linkre kattintva előjön a csatorna). Lejjebb találhatóak a Gameplay csatornák: ezeket már nem osztályoztam és leírást sem nagyon írtam: azért mert hosszú lett volna - s egyébként nem szoktam ilyeket követni - csak elvétve, ha érdekel valamilyen játék.
Felvetődik a kérdés: miért készítenek az emberek ilyen videókat? Elsősorban a pénz miatt: hiszen fizet a Youtube. Minél több a feliratkozód és a nézettséged: annál többet. Persze ne gondoljuk azt, hogy milliókat lehet vele keresni: NEM! Nagyon népszerű kell legyél ahhoz, hogy meggazdagodj. Egy külföldi (főleg angol, német, kínai nyelvű) csatorna több pénzt hoz: hiszen többen nézik.
Kiemelném azt a tényt: hogy a gameplayek jövedelmezőek (főleg ha angolul csinálod), mert sokan nézik és a Youtube sem fogja letiltani egyhamar. (kivétel ha alatta zenét nyomsz) Emiatt sokan ilyeket készítenek: Magyarországon is!
Na de elég a dumából: Következzen a lista!
Jó szórakozást!
..................................................

Balázs Hajdú
Cím: szingipop
Feliratkozó: 2550
A Showder Klub rendszeres fellépője. Jellegzetessége: hogy lassan beszél. Nemrégiben indította ezt a csatornát. Szokott vlogoskodni, de emellett még van ,, Azmiaz '' című műsora: ami nekem nagyon tetszett. Pl: Mamával, Szentesen videó - nagyon családiasan elkészítette. Van egy Nyújork sorozat is: Dombóvári Istvánnal (ugyancsak Showder humorista) karöltve beszélnek sületlenségeket. Nekem tetszik.
Pontszámom: 7

Bartos Hivatalos
Cím: Bartos
Feliratkozó: 6949

Legnézetebb videó jelenleg: 84640 -n látták
Bartos Cs. István: egy igazi figura. Még angol leírás is van róla a wikipedián. (itt: en.wikipedia) Azt írják róla: hogy ő akart hajléktalan lenni, és hogy a videóiban olyan dolgokat csinál, hogy megissza a saját vizeletét, döglött állatokat eszik meg miegymás. Én most nem nézem végig a videóit: csak néhányat vettem szemügyre. A hozzászólásokból azt vonom le konklúzióként: hogy azért nézik az emberek: mert ő egy őrült és mindig csinál valami szokatlant, valami abnormális dolgot.
Pontszámom: 6

Bru ti
Cím: litertej
Feliratkozó: 685
Néha szokott fellépni a Showder Klubban. Van ez a csatornája, ahova a saját szerzeményeit szokta feltölteni. (pl dalok)
Pontszámom: 4

Bónusz Brigád
Cím: bonuszbrigad
Feliratkozó: 225
Nincs egy konkrét tematikája. A videók általában 1-3 percesek. Jól elvannak készítve: még logót is elhelyezett a jobb felső sarokban... de mégis a feliratkozók száma az 1000-et sem éri el. Talán majd idővel gyarapszanak...
Pontszámom: 5

Bufla
 Cím: buflaofficial
Feliratkozó: 2479
Rendben van minden: olyan személyes vlogoskodás az egész, de mégis érdekes. Van aki az ilyeket nézi. Hátulütője: hogy ha valaki ilyen vlogoskodásokba kezd, el kell fogadja a negatív kritikákat is. Az emberek nagyon másak, és személyiségünk lehet sokaknak nem tetszik.
Pontszámom: 5

Csuszy
Cím: csuszy11
Feliratkozó: 5413
Itt meg kell ragadjam az alkalmat, hogy megemlítsem - egyes vloggerek nekem nem tetszenek: mert nem természetesek. Látszik rajtuk, hogy imitálnak, egy más képet akarnak kialakítani magukról. Azaz különválasztják a saját  és a Youtubos énjüket. Ez baj: hiszen a vlog mint műfaj épp abból áll, hogy legyél önmagad: vagy megszeretnek az emberek vagy nem.
Csuszy11 egy komplex műfajt teremtett csatornáján. Egy kicsit össze-visszaság is van emiatt: nem lehet eligazodni: hogy most ezek milyen videók is? De ez nem negatívum: mindig meglep valamivel. Látszik rajta, hogy szereti csinálni, és természetesen adja elő a dolgokat. Tetszik benne: hogy nem csak levideózza magát oszt annyi, hanem szépen megszerkeszti, elképzeli, hogy lenne jobb stb.
Pontszámom: 8

Dancsó Péter
Cím: Petyamester
Feliratkozó: 52158

Legnézetebb: a Budapest Timelapse 2012 - nemsokára 500 ezer
Ő már egy legenda: magyar Youtube sztár. Meg is érdemli, hiszen nagy múltra tekint vissza. Kb a 2005 -ös évtől kezdte el az internetes pályafutását. Sok műfajban tevékenykedik. Ott van a Videómánia: amiben filmkritikus szerepébe bújik. Humoros oldalát is megismerhetjük: hiszen vlogol és szakszerűen megmondja a véleményét, bármiről. Amit még meg kell említsek az a Time-lapse videói: az egyik legprofibb ebben a műfajban.
Pontszámom: 9

Dely Péter
Feliratkozó: 48004

Ez a harmadik legnézetebb videója (ezen a csatornáján), miért nem tettem be az elsőt? - azért mert ez jobban jellemzi
Nem kell bemutatni, hiszen a toplista élén helyeszkedik el a magyar Youtube csatornák kategóriában. (nézettség) A neve Dely Péter, vagyis HErBY - rengeteg videója van: jól csinálja és nem akarom most szidalmazni. (ahogy sokan teszik) ha előszőr néznéd a videóit: azt gondolnád: egy idióta, alkoholista bunkó: akinek nincs jobb elfoglaltsága - ezért Youtubozik. Igazi Való Világ feeling: hiszen mindent lefilmez: hogy ül a budin és elmélkedik valamin, vagy kimegy az erkélyre és szivja a cigit és közbe sörözik stb. Egy kicsit unalmasnak hangzik nemde?  - mégis sokan nézik, és rengeteg fiatal Youtubosnak (vlogosnak) a példaképe lett. Vagyis ő megmutatja: hogyan élhetsz meg a Youtubbal. Nem tudom mennyit keres, de nem is érdekel - hiszen a Youtubtól kapja a pénzt tisztességes módon. Mindemellett híres a Gameplay videóiról is: ezeket még én is meg szoktam időnként nézni: mert elég szórakoztatóan játszik. (külön csatorna: GameplayHErBY) A másik meg animációkat is szokott készíteni... szóval elég sokoldalú egy figura. Lehet szídni a pofáját (a napiszaron is fennt van rendszeresen), de ő pont leszarja. (és jól teszi) Biztos nem egy kultúrális csatorna: de kell azért egy ilyen is. (de jobb mint a VV)
Pontszámom: 9

Diána PInKY
Cím: sandyanakim
Feliratkozó: 14246
HErBY élettársa: neki is van csatornája. Kevés videóval rendelkezik, de mégis sok a feliratkozó. (persze Péternek köszönhetően)
Pontszámom: 4

DreamChart
Cím: DreamChart
Feliratkozó: 80162
Ez egy zenés csatorna. Heti zenés toplista: röviden belenézhetünk, milyen dalok is vannak épp a csúcson. Nagyon jól meg van szerkesztve. Kb 10 percesek: TOP 40. (Külföldi zenékkel)
Pontszámom: 8

DumaRagu
Cím: DumaRagu
Feliratkozó: 176072

Legnézetebb videó: 1 millió 3száz30ezer 300 - hogy azt aaa
Az Arc Nélküli Manus: az első helyen szerepel a feliratkozók számát tekitve. Animációs filmsorozat ez, aminek a főszereplője egy maszkos emberke (olyan mint egy betörő), aki megmondja minden héten a tutit. Van amikor aktuális dolgokról, de általában csak úgy pofázik nekünk ... ezzel is szórakoztatva a magyar közönséget. A sorozat szerzője Pencz Tamás, huszonhét éves animációs filmkészítő. Első animációit húszéves korában készítette, majd később az egyik kereskedelmi tévécsatornán futó valóságshowhoz készített különböző animációs kisfilmeket. Tehetsége az biztos hogy van, hiszen elérte azt: amire sokan vágynak: népszerűség. Nagyon jól meg van szerkesztve, nem tudok negatívumot írni róla. Néhány hozzászólást olvasva, néhányan úgy érzik: hogy a  sorozat már kezd unalmassá vállni. Ez érthető is: hiszen semmi sem tart örökké - pl a Dallas is véget ért: hiába azt hittük, hogy örökké fog menni a TV-ben.
Pontszámom: 9

Eder Studios
Cím: edertables
Feliratkozó: 12751
Sokoldalú. Rendszerint IT témakörben jártas fiatal fiú a készítője. Néha vlogol is. Vannak gameplayek is, de mégsem ez a fő a csatornáján. Tetszik benne a közvetlensége, az egyszerűsége és a profizmusa ahogy készíti a videókat. Nagy jövő áll előtte. bemutatkozó szövege: " Sziasztok! Sok mindent megtaláltok ezen a csatornán, ha unatkozol vagy nevetni van kedved, netán kíváncsi vagy hogyan kell videót szerkeszteni és programozni, nézz engem! :) Ha gondolod, iratkozz fel! "
Pontszámom: 8

FanMadeMaker
Cím: FanMadeMaker
Feliratkozó: 51445
Rendben van: eléggé variált témakörben készít videókat: inkább vlogger. Itt azonban érzem, hogy nem adja önmagát - egy kicsit színészkedik. Talán majd idővel jobb lesz.
Pontszámom: 6

Follow Anna
Cím: bl4ckp4nterz
Feliratkozó: 17057
Azon tűnődtem, hogy miért mindig fiúk készítik a Youtube filmecskéket? Elég kevés nő vloggereskedik. De itt van Anna, aki lányos dolgokat mutat be: pl smink, sütik, hajápolás, női kiegészítők stb. Kell legyen egy ilyen is a sok Gameplay mellett. Ezért csak gratulálni tudok neki, hogy ezt csinálja és kitart a követői mellett. A videói profin meg vannak szerkesztve, zenei aláfestéssel ... és egy kis lányos hangulattal.
Pontszámom: 8

Gabifrizurai
Cím: gabifrizurai
Feliratkozó: 18036
És itt van ugyancsak egy lányos csatorna, egy kicsit humorosabb. Nem csak frizurákról!
Pontszámom: 8

GoodLike
Cím: FragCopyMan
Feliratkozó: 117658
Jóóó sok feliratkozó, de mégis nekem az a véleményem: hogy még van mit fejlődjön. De még fiatal: ezért még van ideje. Szerintem sok fiatal lány is nézi a videóit.
Pontszámom: 7

HollywoodNewsAgency
Feliratkozó: 174005
Jelenleg a 4-dik legnézetebb kritika
Profi filmes csatorna. Nagyon híres. Magyarul: Hollywood Hírügynökség. Aki szereti a filmeket vagy esetleg kritikákat akar hallani - kapcsolódjon rá.
Pontszámom: 9

HMate57
Cím: hmate57
Feliratkozó: 41479
Máté: magyar csatorna, de inkább külföldiek nézik. (angolul van) A legtöbb videója: aerobic tánc kategóriájú. Engem nem érdekel: de ettől még lehet, hogy jó.
Pontszámom: 6

ikarus28000
Cím: ikarus28000
Feliratkozó: 793
Kevés feliratkozó, de nagyon egyedi. Ikarus utazások lefilmezve.
Pontszámom: 6

Isti Szalay
Cím: StevehasSwag
Feliratkozó: 18849
Egy fiatal csávó - vlogoskodik. Nekem tetszik. Jó kis hip-hop intrója van: mna meg a logója is jó.
Pontszámom: 7

JustVidman
Feliratkozó: 54280

Ez a csatorna egy bizonyíték arra: hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos. JustVidman - humoros, de egyben elgondolkodtató videókat csinál. Amit baromira bírok: hogy nagyon profi és szórakoztató. Általában hónaponta jelenik meg egy új rész: szóval 1 évben 1 rövid évad gyűl össze. De nem baj: elérte azt nálam, hogy mindig kövessen. A legnézetebb videója: a Miért igyál Pálinkát? 780000 megtekintés - na ez már valami.
Pontszámom: 10

L. Viktória
Feliratkozó: 2374
Csajos vlog - minden OK vele.
Pontszámom: 6

imagiSHOW
Cím: imagiCORE
Feliratkozó: 3161
Ez egy nagyon egyedi csatorna. Sorozat! Várjál lassan elmagyarázom. Van ez a csapat (gondolom haverek) : egyszer az az ötletük támadt, hogy mi lenne, ha a Jóbarátok sorozat mintájára indítanának egy magyar Youtubos változatot. El is kezdődött meg minden... a lényeg, hogy egy teljes évet lefilmeztek: a szó szoros értelemben. 335 -dik nap az utolsó rész. Nekem ez jó ötletnek tűnik, a színészkedés is elmegy - mégis a nézettségük elég alacsony. (meg persze a feliratkozók száma is) Talán nem reklámozták eléggé a csatornát. Vagy nincs rá igény? Mindegy: én támogatom őket.
Pontszámom: 8

Jófogás
Cím: jofogas
Feliratkozó: 636
Ez valami reklámos cucc... ide betettem nemtudom minek.
Pontszámom: 3

KEDDnetwork
Feliratkozó: 42011
Előbb magyarul kezdték a meséket, de aztán angolul is elkezdték készíteni. Jól tették: mert nőtt a nézettség és a feliratkozók száma. Magyar változat: Bogyó és Babóca: aranyos kis mese - kb 5 éven aluliaknak.
Potszámom: 8

KerekMese
Cím: KerekMese
Feliratkozó: 23400
Újabb mesecsatorna: na ez már magyar - és nagyon profi.
Pontszámom: 8

Pál Endre
Cím: palendre
Feliratkozó: 16761
A rock még él és élni fog mindörökké. Pál Endre gitározik nekünk.
Pontszámom: 7

ParkInZone
ParkInZone (régi)
Feliratkozó: 200 - 500
Hát erről nem tudok nyilatkozni. Semleges csatorna.
Pontszámom: 5

Pamkutya
Cím: PamKutya
Feliratkozó: 142938

Legnézetebb videója a Majka Belehalok Paródia: fogószkodj meg! 5 millió 600 ezer.
Kitünő a ketagóriájában. Nagyon híres: talán már mindenki ismeri Pamkutyát. Még Fókusz riport is készült róla. 
Pontszámom: 10

Péter Gergely
Cím: gpeti2
Feliratkozó: 17916
Ha van tehetséged, miért ne oszd meg a világgal? A Youtube ha nem is a legjobb, de a legkönyebb megoldás erre - fiatal fiú gitározik, nem is akárhogy!
Pontszámom: 8

Pempi
Cím: javraj87
Feliratkozó: 47307
Második legnézetebb videó: Penge Pákó
A bemutatkozó szövegéből minden kiderül: ,,Szia Pempi vagyok! Agyament paródiákat készítek! Nem érted? IRATKOZZ FEL, és gondoskodom róla hogy meg fogod." Az biztos, hogy jó videókat csinál - jókat lehet röhögni rajta. Egyedi!
Pontszámom: 8

Pempi Classics
Cím: Pempi87
Feliratkozó: 7369
Pempi: kiegészítő videók. Ha tetszett a rendes Pempi - Nézzed a Classics Pempit is.
Pontszámom: 6

PempiHD
Cím: PempiHD
Feliratkozó: 10599
Pempi Gameplayezik is. Miért ide raktam? Hogy a 3 Pempi együtt legyen.
Pontszámom: 6

Péter Polgár
Feliratkozó: 5568
Hát nemtudom... Vannak jó videók: csak most lusta vagyok keresgélni.
Pontszámom: 5

Rabies Bun
Cím: rabiesbunx86
Feliratkozó: 18293
Egyedi. Nem értem és nem is akarom megérteni ezt a lila pónis mesét. A csatorna készítője egy kicsit ki is figurázza - hiszen a pónik dubstepre táncolnak: na ne már!
Pontszámom: 6

RájzÁpp Tomee
Cím: riseuptv1
Feliratkozó: 3511
Jó. Elég érdekes dolgok hallhatóak benne.
Pontszámom: 7

RetroShock!
Cím: KENYtheONE
Feliratkozó: 17926
Régi filmekről mond egy kis véleményt: nagyon profin. Szórakoztató és egyedi... na meg Retró.
Pontszámom: 9

Szöszi
Cím: Szandi1417
Feliratkozó: 1412
Nemrég kezdte el a Youtuboskodást. Lány készíti: de nem csak lányoknak: nemrég tette fel az új videóját Unboxik (ing) néven: amiben bemutat egy számítógépet. (azért ez nem épp lányos) ... mna meg Tomb Raidert játszik: egy ilyen csaj kell nekem! :D
Pontszámom: 6 (de csak 9 videója van: ezért nem tudom még rendesen osztályozni)

Maris
Cím: Marismuffin
Feliratkozó: 2573
Egy újabb csajos blog. Nincs kivetnivalóm.
Pontszámom: 7

Magyar Hangja Csarni Norbert
Feliratkozó: 7057
Rendben van ez is! Nekem tetszik.
Pontszámom: 7

MajamiHiroz
Cím: MajamiHiroz
Feliratkozó: 16064
Új számítógépes játékokat alakít át 8 bites-re. Jó! Nem gameplay! - hanem bemutatók.
Pontszámom: 7

Marci Milik
Cím: NYIREGYHAZA1
Feliratkozó: 4742
Ezt sem tudom pontosan behatárolni ... vicces akármik: nagyon jók! Érdemes belekukkintani. nem vagyok szaki: de szerintem elég nehéz ilyen videókat készíteni.
Pontszámom: 7

Metalexovics
Cím: Metalexovics
Feliratkozó: 61352

Második legnézetebb videó
Na itt aztán minden van: vlog, gameplay, unboxing ... Ezmiez? sorozatja (idétlen játékok teszt) a kedvencem.
Pontszámom: 9

mirigy08
Cím: mirigy08
Feliratkozó: 47351
Az Irigy Hónaljmirigy csatornája.
Pontszámom: 6

Mr.Piros
Cím: miszterpiros
Feliratkozó: 3524
Átlagos vlogos csatorna: dehát így gazdagodik a magyar közösség. Milyen lenne már, hogy csak egy magyar nyelvű csatorna lenne? - van sok: és lehet választani: Demokrácia!
Pontszámom: 4

MrShepharrrdHUN
Feliratkozó: 16821
Rendben van: tetszik. Paródiák! Filmes, de van más is!
Pontszámom: 7

Mobilaréna HU
Feliratkozó: 19696
Telefon tesztek. Ha nemsokára vennél egyet: érdemes nézegetni.
Pontszámom: 9

Mogács Dániel
Cím: MogacsDaniel
Feliratkozó: 12580

Mogács Úr: rengeteg mindennel foglalkozik: pl játszott külföldi filmekben, Showder Klub tagja ... na meg a Magyar Kétfarkú Kutya Párt polgármester jelöltje (Budapest, 7 kerület) . Áh, de kár, hogy nem győzőtt.
Ez az új sorozatja a csatornáján nekem nagyon bejött: Magyarországi városokat látogat meg: és mindig megold egy problémát. Annyira bírom! Ezért kap egy 10-est.
Pontszámom: 10

Netty Scribble
Feliratkozó: 340169
Szeret rajznolni: nagyon különleges módon mutatja be a Youtube nézőknek. Népszerűsége annak tudható be: hogy 1. nagyon tehetséges 2. Angolul értekezik: ezért több feliratkozója van. (nagyobb az esély)
Pontszámom: 9 (azért mert támogatom az ilyen tehetségeket)

Norman Csarni
Cím: corinandad
Feliratkozó: 6226
Csak belenéztem, tűrhető.
Pontszámom: 6

TheJuStMaTtHeW
Feliratkozó: 9262
Jó.
Pontszámom: 6

TOM991043
Cím: TOM991043
Feliratkozó: 1266
Humoros dolgok ...
Pontszámom: 7

TZZ Studió
Cím: TheZongZe
Feliratkozó: 266
Vlogos!
Pontszámom: 5

VamosART
Cím: poendrawing
Feliratkozó: 75182
Megtanít: hogy hogyan rajzolj 3D -ben. Nagyszerű! Tehetségét nem kérdőjelezem meg. Az már hab a tortán: hogy a nézőknek bemutatja, hogy hogyan is készíti a rajzait.
Pontszámom: 10

Videómánia
Feliratkozó: 117522

Legnézetebb videó: A Harry Potteről szakszerűen - közel 300 ezer.
Dancsó Péter filmes csatornája. Az egyik a legjobbak közül.
Pontszámom: 10

VitóZsombor
Feliratkozó: 6207
Rendben van, de lehetne természetesebb is.
Pontszámom: 6

Vlogger Téma
Cím: vloggertema
Feliratkozó: 121
Bufla még egy csatornával próbálkozik. Jelenleg 2 videó van fennt. Hátha összejön neki.
Pontszámom: 5

VK Dániel
Feliratkozó: 7523
Átlagos
Pontszámom: 6

Zoltán Kótai
Cím: KotaiZoli60
Feliratkozó: 5828
Na akkor üljünk fel egy teherszállítóra és nyomjuk le a kilómétereket. Ezzel foglalkozik, de úgy döntött, hogy lefilmezi - és közzéteszi a világhálón. Helyes!
Pontszámom: 8

xeth004
Cím: xeth004
Feliratkozó: 12127
Viccek: de kár, hogy abbahagyta. Mi lehetett az oka?
Pontszámom: 8


..................................................
Gameplay

abydos
Cím: abydoshun
Feliratkozó: 12808
Videóbemutatók, videóblogok, játékok, filmek, visszajátszások, közvetítések, kritikák, nyereményjáték, madárrikácsolás, trollok, oktatás, ismeretterjesztés, lámasimogatás, világuralom, túlélési tanácsok és egy kis csipetnyi szeretet! :)

Beas73
Cím: Beas73
Feliratkozó: 8754

BenyoBoy
Cím: BenyoBoy
Feliratkozó: 1789

Br3nor
Cím: BrenorElador
Feliratkozó: 1383

boci008
Cím: boci008
Feliratkozó: 10077

boci008v2
Cím: boci008v2
Feliratkozó: 1701

CtrlAltEgon
Cím: CtrlAltEgon
Feliratkozó: 19762
Ez nagyon megtetszett: mert nagyon profin megszerkesztett videókat tesz közzé: valamint gameplayek mellett más műfajra is bukkanhatunk.

Crafters Nari
Cím: Noanme1987
Feliratkozó: 7734

Crafters Main
Cím: craftersmain
Feliratkozó: 5948

Crafters Szivacs
Cím: Ekusable
Feliratkozó: 23121

Creffer
Cím: xCREFFERx
Feliratkozó: 21123

Danny2462
Cím: Danny2462
Feliratkozó: 80648
Egy különleges csatorna: különlegeseknek. Akár a Gameplay kategóriában is elhelyezhettem volna

Dave csatornája
Cím: dereodavideo768
Feliratkozó: 4702
Gameplayek mellett zenével is foglalkozik.

Dávid Kerekes
Cím: dav5811
Feliratkozó: 66

DestEnyAyla
Cím: DestEnyAyla
Feliratkozó: 5801
Arcfestés és Gameplay

FaZe Gumi
Cím: GumiHD
Feliratkozó: 54955

Hnorbert204
Cím: Hnorbert204
Feliratkozó: 11

IceBlueBird
Cím: IceBlueBird
Feliratkozó: 24483

James
Cím: mcJames98
Feliratkozó: 95661

Játékpartizán
Cím: jatekpartizan
Feliratkozó: 104540
Az egyik a legjobbak közül.

Katamori Entertainment
Cím: ttony33
Feliratkozó: 16736

KRISZHD
Cím: KRISZHD
Feliratkozó: 33430

rich&john
Cím: vlogolkodom
Feliratkozó: 944
Vlogoskodik és játszik.

gabortoth74
Cím: gabortoth74
Feliratkozó: 13033

GameDayIroda
Cím: GameDayIroda
Feliratkozó: 64533
A Hollywoody Hírügynökség Gamereznek!

GameplayHErBY
Cím: GameplayHErBY
Feliratkozó: 72199
Már mindenki ismeri: Dely Péter gameplayek.

GarrysModSotetTitkai
Cím: GarrysModSotetTitkai
Feliratkozó: 20829

GoodLike Gameplay (MikiMouse)
Cím: GoodLikeGameplay
Feliratkozó: 8192

Norbijo99
Cím: HomeWrestlingDNX
Feliratkozó: 24656

Mike Games
Cím: mike19871016
Feliratkozó: 21182

László Simon
Cím: Lszajmi
Feliratkozó: 32833

Levi_LZB Team
Cím: LevSk8
Feliratkozó: 69

luckeY
Cím: luckeYpublic
Feliratkozó: 62828
Nagyon érdekes. Jól csinálja!

PC Guru Magazin
Cím: pcguruonline
Feliratkozó: 26617
PC Guru Magazin hivatalos csatornája.

Pistabacsihun
Cím: Pistabacsihun
Feliratkozó: 1132

SenshiInoue
Cím: SenshiInoue
Feliratkozó: 12283

SutiMester33
Cím: SutiMester33
Feliratkozó: 17253

Szefistudio
Cím: Szefistudio
Feliratkozó: 72806
HErBY és ő: gyakran jelennek meg a napiszaron - lehet reklámfelületnek használják, hiszen ha jól megnézzük nekik aztán van feliratkozójuk.

TheBazinagy
Cím: TheBazinagy
Feliratkozó: 14910

TheBoxheadGaming
Cím: TheBoxheadGaming
Feliratkozó: 24820

TheOtherworldonline
Cím: TheOtherworldonline
Feliratkozó: 116110

Pingvinharcos
Cím: pingvinharcos
Feliratkozó: 161375
Rengeteg minden van - még vlog is. Szépen elrendezte - kategorizálta: emiatt jobb az áttekinthetősége. Ajánlom sok-sok szeretettel!

PowerHun Presents
Cím: PowerKingify
Feliratkozó: 8459

RosszPCj
Cím: RosszPCj
Feliratkozó: 11534
Rossz PC játékok. Élvezem az ilyeneket nézni.

Ryan626 presents...
Cím: arcy626
Feliratkozó: 20718
Vlog is van: jó videók!

The Covery
Cím: TheCovery
Feliratkozó: 57982
Egyik kedvencem. Remek!

TirexiHD
Cím: TirexiHD
Feliratkozó: 62212
Hatalmas kollekció: ennyit játszani - nem semmi!

Varazsló
Cím: Pioneers180
Feliratkozó: 34430

Vicc Elek
Cím: ElekVicc
Feliratkozó: 38057
Érdekes!

ViktoriasGames
Cím: VictoriasGames
Csaj is játszodhat nem? DE!
Feliratkozó: 8890

[WAD]HD™
Cím: WADWILD
Feliratkozó: 35656

zsDav adventures
Cím: zsDav
Feliratkozó: 87322
És ez is profi.

Itt a vége... fuss el véle
..................................................
Címkék: , , , , , , , , , , , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban