Magyar Torrentoldalak: Összehasonlítás 2014

Van amikor a torrentoldalaknál nem csupán a felhasználók száma a lényeges. Mind lehetnek 1 millióan, ha nem töltenek vissza, vagy ha a staff rosszul viselkedik. Ha nincs közösség: akkor mindhiába. Ezért jó ha van fórum (általában mindegyiknél), így mindenki segít másokon. Ezeket a statisztikai adatokat most megosztom. (2014 január 25, 12:00 lett lekapva) Mindenki saját maga döntse el: melyik a jobb. Figyelj oda: a kapcsolatokra : nagyon fontos mert minél nagyobb számú: annál több aktív torrent van az oldalon, jobban seedeli stb. A Ma feltöltött torrentnél található szám: minél több, annál jobb. 
A Beload: lehet még nem tudod, de 2013 augusztusában újraindult. Még elég kezdetleges (kevés torrent, közepes seed-leech), de elég jól halad. Még a régi külsőt is visszatették (az idétlen óra nélkül).  A betett statisztikák után felsorolom a kedvenceimet is!


Kedvencek
Első magyar torrent oldalam a ztracker volt. (lehetett regisztrálni ingyen). Azután Beload, teracod, majomparádé... bithumen, ncore.
A fenti statisztikákat én készítettem: szóval ezeken van jelenleg felhasználóm. Melyiket használom leggyakrabban?
1. Ncore: Mindenképp ez a legjobb, ezért nincs olyan hét, hogy ne nézzek körül. Rengeteg minden van rajta: csak legyen időd végignézni őket. Néha tapasztalható leállás (főleg a hajnali órákban), de nem vészes. Ha a szabályát betartod (Hit and Run: 48 órán át bennt kell hagyd az adott torrentet), akkor nem lesz vele gondod. 
2. Bithumen: Néha ide is benézek: mert szoktak lenni egyedi dolgok. Tetszik mert sok külső közül lehet választani, kb 1 éve már mind free leech van, a közösség messze a legjobb ... és még sorolhatnám. Meghívót nehezen lehet kapni: csillagokkal kell licitálni... 
3. Microbit: Ezen is a fontos dolgok megtalálhatóak. Nemrég kaptram meghívót: tetszik. De ott van az Ncore : most mire nézzem ezt is?
4. Xider: Új. Nagyon hasonlít az Ncore -ra: és nagyon fejlődik. Regisztrálj amíg tudsz.
5. Beload: Néha benézek az új Beloadra: sok időt töltöttem a régin - és kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Remélem sikerül majd nekik újra a top 3 -ba bekerülni.

A többieket nem látogatom: csak akkor ha kapok tőlük egy email: vigyázz nem léptél be már 2 hónapja: letiltunk. Ilyenkor bemegyek: mert sose lehet tudni: lehet egyik közülük kielőzi majd az Ncore-t: aztán majd kunyerálhatok meghívó után.

Figyelem! A torrentezés illegális. Főleg a feltöltést büntetik! Ne legyen már normális és ne hangoztassuk: hogy na ezt a filmet letöltöttem a torrentről. Vagy te: fennt van már a VV a torrenten? stb
Ha használjuk ezeket az oldalakat: legalább kussoljunk!

14 megjegyzés

István Zsigmond írta...

Az ncore-ba nem lehet bejutni.

Bíró Zoltán írta...

Kedves István: nem is lehetett. Meghívó alapú: amit nehéz szerezni.

Névtelen írta...

Tudok meghivot kuldeni ncor ra bithumen ert cserebe...gall_albert@yahoo.com

Névtelen írta...

vki ncore meghivot tudna küldeni?agica_04@hotmail.com

RUDOLF KOCSIS írta...

Kérhetek meghivot az ncore-ra.(pocak35@gmail.com) köszönöm Rudi.

Sup Re írta...

Ingyenes nCore meghívók:

http://ncoreacount.blogspot.hu/

Névtelen írta...

kerek ncore meghivot tudok cserebe ztracker es ubitot 31kari72@gmail.com kosz!

Unknown írta...

http://bithumen.be van valakinek meg hívoja ide

varganorbi13@gmail.com köszi

chris írta...

tudok ncore meghívót küldeni bithumen-ért cserébe gigabyte168@gmail.com

Névtelen írta...

tudna nekem is vki küldeni ncore vagy bithunem meghívót? Nagyon örülnék neki, nagyon megköszönném. regiz@freemail.hu

Unknown írta...

Tudnátok neked Valaki Meg hivót kuldeni az Ncore ra Nagyon orulnék neki Meg koszoném dragabarika@gmail.com

1dollar2travel írta...

koszonjuk! http://olcsomobilhivas.hu/

Oltcit írta...

Kurva anyját az ncorenak, a buzib szabályaik, meg hogy csak meghívó, amit a Jóisten ad nekik is évente egyet, mert olyan szűkösen mérik. És akkor jajj mer az ncore az húha meg milyen elit, egy szarrakás, ott a piratebay minden megvan... Ja angol meg amúgyis alap legyen már mindenkinél

Névtelen írta...

iNSANE - Szabad regisztráció - legalább január 1-ig

newinsane.info/signup.php

Regisztrált felhasználók: 46 832
Torrentek: 92 947
Peerek: 780 895
Seederek: 761 670
Leecherek: 19 225

Nagyon boldog ünnepeket mindenkinek!

Üzemeltető: Blogger.