Elindult a Való Világ 6 (Miért nézik az emberek?)

Hihetetlen, hogy ennyi nézzettséget produkál. Felfoghatatlan, borzasztó, undorító... Már 6 -dik szezonnál tart. Nem kell bemutassam, hogy mi is ez: hiszen mindenki tudja. Elkerülhetetlen. Ha nem is nézed: valahol, valakitől csak megtudod hogy Pistike mit csinált tegnap a villában. 2002 -től megy ez a fos. 
Aki nem tudná az ilyen reality szarok mind Amerikából jönnek: köszönjük nekik. Csak az a hézag: hogy ott és már egész Europában ez a Való Világ és Big Brotherek lejártak, kipurccantak. Megunták az emberek: s ezért elkezdtek sugározni másfajta reality szarokat. Példa erre: Románia - a Big Brother 2003 és 2004 -ben volt látható. Csupán két szezon ment le: oka pedig egyszerű: nem nézték elegen. (vagy lehet rosszul volt megrendezve, már nem emlékszem pontosan)
Nézzed mások életét...hogyan mos fogat Marika, hogyan fésülködik, eszik, masturbál, vihog, köpköd, tussol... Mi a fene van a világgal? 
Unatkozunk talán? Nincs mit nézzünk? Nincsenek értelmes dolgok a világban?
Vannak értelmes csatornák is (sajnos egyre kevesebb: épp ezek miatt), értelmes műsorok, van könyv, van a szabad levegő, vannak barátok: más emberek, szórakozóhelyek, színház. Menjél kapálni, gyomlálni vagy mittudomén.
Szóval itt a VV 6 - megújúlt: hiszen már nincs beszavazóshow. Nem kell szarakodj az SMS -el (kiment a divatból: te mikor küldtél utoljára valakinek üzenetet?) - letöltöd szépen az okostelefonodra (azért mert okos vagy, nem?) a Való Világ aplikációt és szavazol kéremszépen. Nem tudom, hogy kell- e fizetni. (de gondolom igen)
Az egyetlen pozitívum: az RTL nem hazudik már nekünk: ő választja ki a VV -ket. Ez mindig is így volt: de az előző szériákban be lehetett szavazni (SMS) a kedvenceidet, hogy legyen egy kicsit interaktív. Az már más: hogy úgyis azokat rakták be a villába, akiket akartak: forgatókönyv meg volt előre írva.
Érdekesség: a műsor az RTL 2 -őn megy: nem tudja fogni mindenki. Sokan kétségbe is estek: ,, mjaj mi lesz velem? RTL 2 -őt akarok! Azonnal!'' Megoldás: nézzed a neten http://rtlklub.hu/most/rtl2.
Regisztrálnod kell az RTL Moston (ingyenes) és le kell töltsed a Microsoft Silverlight programot.

Megfigyeltem:
A VV6 sokkal rosszabb mint az eddigiek. A cirkusz, a retardáltság, a magamutogatás vállt uralkodová. Nagyon gyenge. A VV5-ben legalább érezted: hogy tényleg versenyeznek a lakók, voltak poénok is (főleg Attila jóvoltából)... egy kicsit reálisabb volt. (annak ellenére, hogy csak látszat)
Most meg: ki a legdiétlenebb? - erre hajaznak. Csak a hűlyeség folyik: alázzák magukat keményen: hogy növeljék a nézettséget és persze ezzel párhuzamosan nőjjön a szimpátiája az illetőnek.
Jelenleg, ahogy láttam: Simon is the number 1. (szomorú, de mondjuk mindegy ki van első helyen. Számomra egyenlőek: egytől egyig)
Miért készítik ezt a műsort?
Mert sikeres: rengetegen nézik: ami nagyon elszomorít. Nincs közöm hozzá: mindenki azt néz amit akar! De majdnem az egész ország a VV -ről szól? - ezt már nem tűrhetem: mert én is a társadalom része vagyok.
Kereskedelmi csatorna: nem érdekli mit ad le - nézettséget produkáljon: nőjjőn a profit. Ez a lényeg, s ezzel pedig sokat kaszálnak minden évben... hiszen annyian nézik, hogy meg sem lehet számlálni.

Miért nézik?
- vannak akik tudják: hogy ez egy retardált műsor, de mégis nézik (nem értem)
- azért mert magányosak: és nincs mit csináljanak. Nézve a VV -t barátok közt lehet.
- mások életét nézni izgalmas egyesek számára. Ennyi erővel Gizi néni lakásába is beépíthetsz egy kamerát (előtte kéred az engedélyét: cserébe leviszed neki a szemetet minden nap) aztán nézheted online ameddig csak akarod. Csak ugye Gizi néni nem izgalmas: ígyhát az ötletem hamar csődöt is mondott.
- nemtudom: de biztos vannak olyanok is: akik csak azért követik a villában történteket, hogy ne maradjanak le az aktuális dolgokról. Mondjuk van egy baráti köröd: mindenki erről beszél, te meg csak hallgatsz, nem tudsz hozzászólni... itt jön a bevágódás elve.
- szex: sokan csak azért nézik, mert akarnak látni egy kis akciót. Hogy fürdik Liluka, Marika, Petike meg Zsoltika.... hogy veri ki Robika... milyen a cicije Klárikának (tyú láttad milyen jó duája van?)... s persze mit csinál a paplan alatt Simonka meg Charlottka. Mja meg lehet bekukkintani a weben itt ni: http://valovilag.hu. Itt olyakat is láthatsz: ami nem megy le adásban. Biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok: akik egész nap (de lefekvés nélkül) meresztik a szemüket és várják, hogy legyen egy kis akció.
- és talán az igazi ok pedig: ilyen az ország. Erre kíváncsi a nép. Beépült hétköznapjainkba ez a VV-s szarság. Öl, butít és nyomorba dönt. Persze most mondhatod: hát ez csak egy műsor... de nem.
A fiatalok ezen nőnek fel: ezt látják a TV -ben és normálisnak fogják tartani, hogy ha buli van: akkor elő kell venni a himbilimbit és propellerező mozgásokkal a menő szint megugrik. Szexelni, piálni, cigizni, kacarászni, megalázni a másikat, csúnyán beszélni: vagyis légy egy barom, kigyúrt (vagy lányok esetében szexy), mindenkit megalázó személyíség: ez a társadalmi norma.
A gyerekek meg védekezhetnek azzal: ,,dehát ez ment a TV -ben!'' - és ami elszomorítő, hogy okkal jelenthetik majd ezt ki.

Az egyelen megoldás: hogy nem nézzük: és akkor a műsor meg fog szűnni.
Nem lesznek VV-s sztárok: akik csak ebből élnek.
Hiányozna? Nekem biztos nem!

Röviden a VV6:
- Teo már az első estén ledobta ruháit
- Iza torkaszakadtából üvöltött Lacival
- Dorka és Zsolt első csókja!
- A Villában beindult a szexturizmus
- Dorka és Zsolt együtt fürödtek
- Aurelio: Eldöntöttem, hogy szájjal kielégítem
- Tangában vonaglottak a villafiúk (a címek az rtl tulajdonában vannak)
stb

!!!Bónusz!!!
Tisztelt olvasóim: na ez Való Világ: itt tényleg a LÉT A TÉT! Ez már szerintem reális: nem színészkedés. Az oroszok híresek eme jellemükről. A Mónikára emlkékeztet: mja egy jó hír - nemsokára (1 hónap) újraindul.
Aki VV rajongó (vagy épp VV vagy): azoktól elnézést kérek! Mindenkinek lehet saját véleménye: az enyém pedig ez. Ha nem értessz egyet velem no problem. 
Címkék: , , , ,

1 megjegyzés:

Keresés ebben a blogban