Ylvis - The Intelevator


Nemrég kaptam meg a Youtubon a tvnorge csatornát: ami tele van humoros videókkal.
A TV Norge (http://www.tvnorge.no) az első szórakoztató kereskedelmi TV Norvégiában (1988 december 5 - től). Többet nem is tudok róla írni mert nem tudok norvégül, de aki oly szerencsés, hogy ezt a számomra elég nehézkes nyelvet beszéli: http://no.wikipedia.org/wiki/TVNorge.
A műsorai között van egy meglepően humoros adás: aminek a neve: I kveld med YLVIS (közvetítik: Tirs. og tors. kl. 21.30.)
Az YLVIS egy csapat. Tagok: Vegard és Bård Ylvisåker + újabban még egy fickó. 2000 -ben debutáltak, 2007 -tól pedig a TV Norgehoz szegődtek. Különböző műsorokat vezettek: Norges herligste (14 rész), Ylvis møter veggen (10 rész), Hvem kan slå Ylvis (8 rész), Nordens herligste (9 rész) és a jelenleg is futó (2011-től) és nagy sikert arató: I Kveld med Ylvis több mint 50 résszel.

A The Intelevator 4 részes videókhoz kattints az Olvasd Továbbra!

A külföldi nagy áttörést ez jelentette:

Ezt a nem mindennapi alkotást eddig közel 228 millióan nézték meg. Persze nem arattak sikert: hanem inkább negatív irányba mentek a kommentek. ezt meg is értem: hiszen elég idióta egy szám. De épp ez a lényeg: a kifigurázás. Érzek benne: nem kis iróniát. A mai zenéket parodizálja: mindegy mi a szöveg: legyen egy fülbemászó melódia és máris kész a popsláger. 

Most már jöhet a The Intelevator rejtett kamerás felvételek. Aki nem tud norvégül: ne aggódjon meg fogja érteni: mert használják az angolt is. (rosszabb esetben: van felirat)

Első Rész

Második Rész

Harmadik Rész

Negyedik Rész

Hihetetlenül ötletes, humoros egy csapat. A TV Norge Youtube csatornán aminek a címe: http://youtube.com/user/tvnorge rengeteg hasonló dolgokra bukkanhatunk.
Jó szórakozást!
UI: Ha még jelenik meg The Intelevator rész, updatelem a bejegyzésem. (úgyhogy nem maradsz le semmiről)
Címkék: ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban