Mamy Rock - A DJ Nagymama



Ha azt hitted, hogy a zenei őrületet nem lehet többet fokozni, tévedsz. A DJ (disc jockey) napjainkban nagyon elterjedt lett. Mára már mindenki DJ. 
A zenei produktum nem ismer határokat. Meguntuk David Guettát, Tiesto sem már nagy szám, Paris Hilton is DJ- skedik, de már nem olyan jó. Akarsz egy jót bulizni? Hívd meg Mamy Rock-ot: rajta nevethetsz: és tesz némi zenét is: amire táncikálj. 
A múltnap találtam rá: eddig nem is hallottam róla, de ahogy látom már 2010 -ben is volt egy csomó fellépése. Mire kell ez nekünk? Poénkodjuk. Különleges, hiszen ki látott már egy 69 éves nagymamit mixelni? Valaki látott benne pénzt ...és elindította Mamy Rocknak a karrierjét.



A videóban egy kis Rihannát meg valami régi notát próbál mixelgetni.

De ki is ez az idős hölgyemény?
A wikipédia szerint (máshol nem lehet kapni információt róla) : 1940, március 29 -én született Ruth Flowers néven. Apja tenor volt, testvérei: zongoristák, hegedűművészek, gitárosok... stb. Szóval arra akarnak kilyukadni, hogy ez a Mamy Rock -nak biztos van hallása, ha már zenei családban nevelkedett. A Mammy élt Portugáliában (férjével 10 évig) és miután özvegy lett visszatért Németországba. Fotózással foglalkozott, de aztán rájött, hogy az élet túl rövid és meg kell próbálja, hogy az álmai valóra válljanak. 57 évesen végigfutotta a berlini maratont. ... aztán következett a nagy zenei áttörés. Az unokája egyik házibuliján elkezdett mixelgetni, és olyan partyt nyomott, hogy elgondolkozott azon, mi lenne: ha a tehetségét megmutatná a világnak is. Egy francia producer (Aurélien Simon) felkarolta, betanította: hogyan kell mixelni, hogyan táncikáljon stb. Kialakította Mamy Rock stílusát. Jöttek az első fellépések. Lenny Kravitz és Mariah Carey fellépése előtt is mixelt (2009 -es cannesi filmfesztivál), valamint 2010 -ben a párizsi Queen Club -ba is meghívták. Rengeteg Tv és Rádió műsorokban szerepelt: kiemelhetem a BBC egyik riportját róla, ami eddig még elérhető a Youtubon is:


Egyéb linkek, közte a BBC -s riport is

A legelső dala 2010-ben jelent meg : Still Rocking címen

A legújabb pedig: amiért betöltötte a 69 -dik életévét (ezúton is kívánok neki Boldog Születésnapot) a 69-es című dal, aminek még videóklippje is van:


Persze én nem tudom végighallgatni... aki bírja hallgassa.

Most pedig nézzük a fellépéseit:


Látszik, hogy 2010-2011-ben nem unatkozott.

Nézzük az elérhetőségeit:
Van kéremszépen Youtube kanálisa :))) itt érhető el: http://www.youtube.com/user/RuthFlowersOfficial
(még videóblogozik is a nagyi)
Persze, hogy maradna ki a Facebook? https://www.facebook.com/pages/Dj-Mamy-Rock (eddig majdnem 7000 like-ja van)
Ezt érdemes megnézni az új albuma az iTunes -on: Klikk! , 9 dal: album címe : 69... és kapunk kilenc darab 69 dalt különböző remixekkel feltuningolva + egy Instrumental változatot.
4 dollárért meg lehet venni az egészet! Ne hagyd ki ezt a fergeteges ajánlatot! Ha külön vennéd a számokat közel 9 dollárba kerülne: szóval hamar Buy!

Mja és nem hagyhatom ki: van hivatalos honlapja is: különböző infókkal : búking meg pikcsőr, vács máj videósz, liszen tu máj mjúzik, ápkáming só stb. (http://www.mamyrock.com)
Amúgy elég jól promoválják, elég csicsás kis oldala van.
Mja és twitterezik is, hát nehogy már ne csiripeljen: https://twitter.com/DJ_MamyRock

Ha jól végighallgatjuk, eléggé jól nyomja a Dj Nagymami. (vannak rosszabbak is: pl Paris Hilton), van rá igény, (valahol) ezért nem cikizem. Aki szereti hallgassa. Amúgy meg mindig azt mondja, hogy szereti a zenét: szereti ha látja, hogy a fiatalok az ő zenéjére táncolnak, buliznak. Mi kell ennél több? Ő is jól érzi magát, és a többiek is a helységben. (ha már elmentek a koncertjére) Van sok olyan DJ (híresek is) akik semmi interakciót nem képesek létesíteni a rajongókkal, bulizókkal. Csak beállnak a Pioneer Dj mellé és elkezdenek magukban mixelni. (mintha otthon csinálna egy mixet) A DJ lényege: hogy bulizz együtt a többiekkel: érezd te is és ők is a zenét: te légy a közvetítő. A nagymama nekem szimpatikus: hajrá Grandma!

Mna írtam negatívumokat és pozitívumokat is egyaránt: feküdhetek le nyugodt öntudattal. Búcsuzom az egyik ausztrál turné összeállításával. Jó szórakozást!


Több klippet, riportot, TV felvételt vele láthatsz a Youtubon, ha beírod a keresőbe: Dj Mamy Rock vagy Ruth Flowers
Címkék: , , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban