Beload alternatívák

Ha ide tévedtél (google keresőn keresztül: beload keyword), már tudod: Beload megszűnt. Elég szánalmasan búcsuztak el: 2 hónapja mind irogatták az oldalukon, hogy fejlesztés alatt állnak. Május 20-án azonban végérvényesen rádöbbenhettünk, hogy a Beloadnak befellegzett.... és helyette meg lesz ez: http://flipstag.com/ (erről még nem tudok nyilatkozni, mert holnap indul útnak)
A beload jó volt: letisztult, sok torrentel, kevés reklámfelülettel: és azzal a nagy bazi órával. Sokan használták: és sokan támogatták: csak az a baj, hogy még a Gold státuszú támogatókat sem értesítették, hogy a beload bajban van. Egyszerűen kitoltak mindenkivel... húzták az időt. reményt adva a sok rajongónak.
De mindegy: itt az idő, hogy keressünk helyette egy másikat: hiszen vannak: csak keresni kell. (http://torrentek.info/)
Kapva az alkalmon sok kisebb oldal megnyitotta a regisztrációs lehetőséget: néhányat én is megnéztem: milyenek, melyikre érdemes regisztrálni stb. 


Kezdem a legnagyobbal:
1. Ncore: nem teszek be képet, mert mindenki tudja, hogy hogy néz ki: ez a legnagyobb. Csak nem mindenki szereti. Barátságtalan, és persze ott van a Hit and Run. De ha nagyon akarunk valamit ezen biztos fennt van.
2. Bithumen: az ncore mellett néha szoktam használni. Szerintem ez a második legjobb magyar torrentoldal. Reklámmentes, letisztult: csak vannak némi hiányosságai is.(programokat packokba töltik fel, kevés zene) Nehezen lehet bekerülni: csak ha kapsz meghívót valakitől.



Szóval ezt a kettőt használom napi rendszerességgel, de a minap regisztráltam ezekre:

3. Bigtorrent: az egyik nagy meglepetés: hihetetlenül jó. Megnyílt a regisztráció: nem tudom meddig. Letisztult? Maximálisan. Nem találtam egy reklámot sem. Torrent számok : közel 30000, és szerintem most, hogy befellegzett a Beloadnak, ez csak sokasodni fog. Egyetlen dolog ami hiányzik róla: a filmek kategorizálása. (nem lehet keresni, hogy csak drámát, vígjátékot mutasson) ... de ettől függetlenül az egyik legjobb beload alternatíva.
Az oldal elérhető a következő címen: http://bigtorrent.eu


4. Xider: ez valami új oldal lehet, mert eddig nem hallottam róla. (de lehet én vagyok informálatlan) Ha jól megfigyeled, nagyon hasonlít az Ncore -ra (kinézete), de ezt meg is lehet változtatni: vannak egyéb témák is. Itt már van film kategórizálás. A torrentek száma: 20000. Látok benne fejlődési lehetőséget: de kiakasztanak a reklámjai. Keresésnél egy nagy felület, és az oldal alján meg szexoldalak reklámozása... és ez még nem minden: az a csaj is a sarkon rámmosolyog: hogy eladná a laptopját. Érdekel? Mi a fasz? Te érdekelsz, nem az a szaros kis Acer Second Hand laptopod!
Na, de egy próbát megér ez az oldal is: talán belendül.

Az oldal elérhető a következő címen: http://xider.be


5. Bithorlo: a drága bithorló is megnyitotta kapuit. Régebben volt felhasználóm, csak törölték. Használtam néha, elég tűrhető volt. Újból regiszráltam, hogy nézzem meg mi a változás. Borzasztó!!!
Tiszta reklámoldal. 8 reklámfelület: ez azért már túlzás. Közel 30000 torrent: az egykori beload felhasználók ide sereglenek most: úgyhogy elég jó az aktivitása jelen pillanatban. Én köszönöm: nem kérek belőle...

Az oldal elérhető a következő címen: http://bithorlo.net/


És még itt lennt is egy sáv reklám. Tudom erre sokan azt felelik: de nem a reklám a lényeg, hanem a tartalom. Igen ebben egyetértek: de nekem számít, az is, hogy az oldal hogy néz ki: sajnálom. Amúgy meg a bithorló nem is annyira szuper: hogy el elviselhetővé tegye velem a reklámjait.

6. Microbit: és ezen is free a regisztráció. Ez az egyike a nagy magyar torrentoldalaknak. Jelen pillanatban szerintem a Top 3-ban helyeszkedik el. (Ncore, Bithumen, Microbit)
Letisztult, több mint 30000 torrenszámmal, és jó aktivitással. Sajnos a filmeket nem kategorizálták, ennyi a negatívuma. Reklámfelület van: de tűrhető. 

Az oldal elérhető a következő címen: http://microbit.eu


7. Majomparádé: Már régóta lehet regisztrálni. Egykoron a legjobb oldal volt: de nemrég lezuhant a ranglétráról. (gondjai voltak: server lefoglalás: de legalább visszaállt- nem mint a Beload)
Megemlíteném, hogy azért nagyon fejlődik: Érdemes megnézni.
Az oldal elérhető a következő címen: http://majomparade.net


8. Teracod: na ezt még bemutatom. Sokat használtam régebben, mert nagyon jól jöttek le róla a dolgok. Jó oldal: és aki még nem ismeri: merem ajánlani, hogy regisztráljon sürgősen. (nehogy lezárják a regisztrációt) Főleg filmekre ideális.

Az oldal elérhető a következő címen: http://teracod.com/


1 reklámfelülete van: több mint tűrhető (az a jó kis fenék hmm) 

9. Ztracker: úgy emlékszem ez volt az első magyar torrentoldalam anno. (csak ezen volt free reg) Elviseltem, mert nem volt más: elég sok torrentszámmal rendelkezik: ennek ellenére elég kevesen töltögetnek. Azért még mindig van: és talán lesz Ztracker: a rajongói tábora megmaradt. (valahogy olyan ztrackeres, nem változott semmit)

Az oldal elérhető a következő címen: http://ztracker.biz

Furcsa (második kép), hogy bevezették ezt a seed szabályzatot: pirosan olvasható: 5 napig kell seedelni: azután léphetsz ki. Mi a fene? Ez borzalmasabb mint az Ncore! 

10.BitWare: hogy legyen kerek- ezt választottam utolsónak. Jó oldal, régen regisztráltam. Azt hiszem most beindult (úgy olvastam). Sajnos amiért nem használtam, időközben letiltottak: regisztrálni meg most nem lehet: ezért friss képpel sem szolgálhatok: ezért beteszek egy google imagen talált képet róla:

Az oldal elérhető a következő címen: http://bitware.biz/



Ennyi lenne az én kis felsorolásom: a kedvenceim (top 5) így a végére:
1. ncore
2.bithumen
3.bigtorrent
4.microbit
5.teracod

még megemlítendő a diablo: a véleményem róla- olvasd a bithorlónál leírtakat.
+ még sok kicsi torrentoldal: http://fortunatt.euhttp://dreamsite.mehttps://mycarpathians.nethttp://bitzone-torrent.org stb. lehet, hogy már nem is működnek. (a mycarpathians elég jó)

!!! Update: ezt a bejegyzést akkor írtam, amikor a Beload megszűnt. Ekkor: ezeken az oldalakon felszabadult a regisztráció. Jelenleg: soknál lezárták a reg. lehetőséget. Amin még lehet: teracod (nagyon jó filmekre), majomparádé és xider. Mi tehetsz?
Lépj fel a http://torrentek.info/torrent-oldalak oldalra. Menj a Freereg és Leech-re. Itt látható, hogy melyik torrentoldalakon van épp ingyenes reg. lehetőség. !!!

Címkék: , , , , ,

24 megjegyzés:

  1. http://the1st.be
    Erről mi a véleményed ?

    VálaszTörlés
  2. igen, erről is hallottam. Sajnos nincs ilyenem. Most meg nem lehet regisztrálni. Én úgy tudom elég jól jön felfele. Persze vannak olyan esetek, hogy az ilyen középkategóriás torrentoldalak jobbak mint a nagyobbak. (nincs hit and run, jó a közösség stb) te kell megtaláljad magadnak: hol érzed jobban magad :D

    VálaszTörlés
  3. Az 1st se rossz oldal bár ez is le van zárva csak meghívás lehetséges.Ill:Diablo Torrent és a Carpathians.

    VálaszTörlés
  4. hát igen. Mára már ez a poszt elavult. Ezekre a torrentoldalakra akkor lehetettregisztrálni ingyenesen, amikor a beload befuccsol. Ma már csak néhánynál szabad a regisztráció.

    VálaszTörlés
  5. Hát én sajnálom a Beload-ot kár érte!
    Mindig megnézem hátra ujraindult de abból sem lesz semmi!

    Az ncore-on van a legnagyobb forgalom csak nehéz bejutni de nagyon igényes egy oldal!
    Ha valaki bejut érdemes vigyázni az arányára, illetve most már nincs is arány 48-ora seedkötelezetség van ami sokkal korrektebb!

    A majomparádé sem a régi sajnos és azt kell mondjam szerintem már nem is lesz az!Túl sok hibát követtek el,a sorozatos feltörések meg a 3 naponkénti teljes leállások már rég elvették a kedvem töle!Régebben sokkal igényesebb volt de a nyilt reg-nek köszönhetöen sok a kétes alak rajta!Próbálnak ugyan fejlödni de nagy jövöt nem jósolok nekik!

    Az ubit-et ismerem még de az egy szimpla torrentoldal semmi extra bár már rég nem voltam rajta
    Xider-t is ismertem de szerintem az sincs már!

    VálaszTörlés
  6. Megmondom őszintén nem vagyok bithorlo fan, de nagyon szubjektív megközelítésűnek éreztem a bemutatást! Beload megszűnt, ott magas rangban voltam, így átregeltem oda, illetve az ncoron van reg-em de túlzottan nem vagyok oda érte....

    bithorlo: elég jó kis oldal, jön felfelé, a reklámokat pedig max.5 kattintásból ki lehet kapcsolni, onnastól kezdve pedig nem zavar...sok a fejlesztés, ötletek...remélem kinövi magát egy új beloadnak...

    üdv

    VálaszTörlés
  7. Szia
    http://flipstag.com/
    ez az oldal pontosan mi? - mert a honlapon olyan facebook másolatnak tűnik.

    VálaszTörlés
  8. Utolsóelőtti névtelen: igen szubjektív. Nem mélyültem bele az oldalakba. Nem járkáltam az opciókban, hogy nézzem meg: ki lehet -e kapcsolni a reklámokat vagy sem. Bavallom őszintén nem is éreztem késztetést, hogy a bithorlón utánnanézzek ennek: mert már a legelején megundorodtam a raklámjai miatt. Ennek ellenére megírtam, hogy elég aktív oldal. Vannak rajta jó torrentek, sőt sok seedelő is: ezért talán idővel olyan lesz mint a Beload. Negatívumnak csak a reklámokat írtam: aki ezt ki tudja küszöbölni (vagy nem zavarja) annak jó kis oldal)
    Elnézést azoktól akik nem úgy látják a bemutatott oldalakat ahogy én: AZ ÉN SZUBJEKTÍV VÉLEMÉNYEIMET tartalmazza :D Nincs harag
    Utolsó Névtelen: Az a flipstag igen: facebookos másolat. Eleinte A beload alternatívájaként volt beharangozva. Most nemtudom mi van vele: de nem is érdekel. Regisztraáltam rá kíváncsiságból. (nem volt rajta abszolúte semmi-senki, de lehet megváltozott). ha még van ez az oldal: akkor csak megéri nekik hogy üzemeltessék. Próbáld ki ha akarod :D

    VálaszTörlés
  9. Hogy lehet ezekre regisztralni??? Csak meghivoval? Tudna valaki segitenni!!!

    VálaszTörlés
  10. Szia. Teracod. Majomparade ra lehet jelen pillanatban regisztralni ingyenesen. a tobbire meghivoval.
    http://torrentek.info/torrent-oldalak itt lathatod mindig melyik oldalnal szabad a reg. (free reg es leechre kattintsa.)

    VálaszTörlés
  11. Insane is kimaradt. Nem rossz.

    VálaszTörlés
  12. igen: még van néhány ami kimaradt: csak nem lehet írni mindegyikről. Az insane megérdemelné mert elég jó középkategóriás torrent oldal, csak nem sikerült beregisztrálnom. Régebben volt felhasználóm, de töröltem. Nem tudtam volna leírást készíteni róla, mert ha nem látom milyen: csak úgy írjak róla nem lehet :D
    Köszi a megjegyzésedet, kiegészítésedet. Minden jót!

    VálaszTörlés
  13. egy kis ízelítő két oldalról :
    xider : http://kepfeltoltes.hu/130914/527677051n_vtelen2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    the1st.be : http://kepfeltoltes.hu/130914/330319789n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    VálaszTörlés
  14. http://beload.ws/belepes.php?vissza=%2F szerintetek ez is hamis oldal? elég gyanús nekem.

    VálaszTörlés
  15. Helló. Igen a Beload (más tulajdonos) újraindult. Hogy befut -e az még kérdéses: szerintem olyan majomparádé feelingem van megint.
    Itt olvashatsz róla: http://torrentek.info/forumtema/beload-uj-oldal
    Sziasztok!

    VálaszTörlés
  16. Köszönöm a választ!! Akkor most már nyugodtan be regelhetek újra :) Hátha lesz még belőle valami.

    VálaszTörlés
  17. Szia! Nem tudom megy e még ez a blog.
    nekem kimondottan HD torrent oldal kellene. A Bitumenről kidobtak. ott SZAR a társaság nagyon! 470.000 arányom volt és 200Tb feletti feltöltésem 70 hét alatt! 2 vinyóm ment szarrá és 1 alaplap. Majd lemondtam a top 30 seed posztról. Más 380 hét után sem töltött fel ennyit, majd a staff közölte....őket nem érdekli a seed!
    Mindegyik oldalon csak bdrip van vagy xvid, amit 10 éve nem használok!!
    Fontos a minőség. Min. 720p vagy 1080p, de ilyen nem sok helyen van. Sanna én HDEvo-s voltam, ami megszünt, majd Bithu...most meg nem tudok meghívót szerezni egy jobb oldalra.
    Még nCore meghívót sem. Önzetlenül nem ad senki.

    A kérdésem....melyik az olyan oldal, ahol inkább csak HD tartalom van? És persze nem csak pár torrent.

    Üdv!

    Bocsi a névtelen komment miatt.

    VálaszTörlés
  18. Helló névtelen. Mint látod a blog még működik :D A Bithumenen már több mint 1 éve nem számít a seed : ez így van! Sokan ezért szeretik. Ha gondolod oda küldhetek meghívót. Ncore karácsonykor tudok meghívót küldeni. (önzetlenül) már sokan kértek: de ha majd kell írj rám december 22 -e körül (email a kapcsolatok menüpontnál) és nem fogom elfelejteni.
    Egyéb torrentek: hát a többin biztos nem találsz jobb tartalmat. Külön HD -s oldal tudtommal nem létezik.. Ha igen: nem híres és így kevesen seedelnek.
    Köszi. Minden jót.

    VálaszTörlés
  19. Szia!
    Köszi a választ! Érdekelne a meghívó...mindegyik oldalra! :-)
    A HDPhoenix-en vagyok, de alig van cucc, viszont minőségi! Csak bd25-50 és 1080p....csak, mint írtam kevés nagyon a torrent. A Rarbg torrent a legjobb! Nincs annál tutibb, de nincs rajta szinronos film. Szép a felület, kezelhetőség és rengeteg a frissítés naponta!
    Hova írjam a mail címet, PM üziben jó? ...vagy ide?

    Köszi és Üdv!

    VálaszTörlés
  20. email :) zoltanbiro1988 kukac gmail.com

    VálaszTörlés
  21. Szia! Elküldtem a mailt. :) Köszike a lehetőséget!

    VálaszTörlés

Keresés ebben a blogban