Lopás will.i.am módra


Ok ... belevágok a közepébe: pop -szakma vagy minek is nevezzem ezt a pitbull, psy meg hasonló egyének stílusát. (nem is érdekel) Will.i.am is elkezdte. (már rég) Ez most a menő és nem értem. Úgy fel vagyok háborodva, hogy nem bírok magammal. Nem hiszem el, hogy a zene mint érték, így megváltozott. . A pénzről szól, mint minden. Minél nagyobb nézettség a youtubon, minél több letöltés és siker. 
Ezt a zenét legkönnyebben a mostani médiához tudnám hasonlítani: valóságshow, értelmetlen műsorok, feltűnési viszketegség. A mostani számok tulnyomó többsége is ebben szenved. Hallgassatok inkább rockot vagy mittudomén: jazzt, punkot vagy drum and bass-t.
Itt egy olyan eset: Will. i .am új albuma (Willpower Vazzeg) Fennt van a YouTube csatornáján és máris nagy port kavart: jelenleg 997 like (gondolom a rajongói) és 9500 dislike -ja van. Hogy MIÉRT?

... mert nem volt képes megírni egy számot. Teljes egészében ellopta az Anjunabeats kiadó (Above and Beyond) egyik 2011 -es nagysikerű trance szerzeményét: Arty & Mat Zo - Rebound : és ez nem olyan, hogy egy kicsit megváltoztatjuk, hogy ne vegyék észre kategória:

Szóval itt van az eredeti szerzemény: 


És.. itt van a tolvaj: mert nem nevezhetem másnak: 



Nem telt el 1 nap se: felkavarta a vizet jó alaposan (főleg a trance kedvelők körében). A neten pedig elindult egy lavina és megjelentek az ilyen tipusú GIF-ek is (persze jogosan) :


Arty pedig a twitter oldalán rögtön reagált a történtekre:


A kiadó reagálása:


Chris Brown:

     Szóval összegzem. Nem volt joguk egy ilyen moslékot csinálni ebből a számból és remélem, hogy majd idővel nagyobb problémái is lesznek Will.i.am -nek. Ha nem képes saját szerzeményt kiadjon (legalább módosítson egy kicsit), akkor hagyja a fenébe az egész albumkiadásikísérletezést: nem feltétlen kell minden fél évben kiadni valamit. Mi a fenének, ha az egész egy feldolgozás, feléneklés?Köszönjük zeneipar, hogy ilyeneket is tudsz gyártani. Az egyetlen jó dolog az egészben, hogy a wikipedia (gondolom a szerkesztője jó fej) a számot Mat Zo és Arty szerzeménynek írja le: http://en.wikipedia.org/wiki/Willpower_(will.i.am_album) (lenn a tracklist-nél)

     Utószó: meg kellett ezt írjam, mert fel vagyok nagyon háborodva :)))
Címkék: , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban