Lopás will.i.am módra


Ok ... belevágok a közepébe: pop -szakma vagy minek is nevezzem: ezt a pitbull, psy meg hasonló egyének stílusát (nem is érdekel): will.i.am is elkezdte. (már rég) Valahogy ez a stílus most a menő: és nem értem. Úgy fel vagyok háborodva, hogy nem bírok magammal. Nem hiszem el, hogy a zene mint érték, így megváltozott. Ez nem zene: és nem is lesz az. Akinek "értelmes" füle van (ha van ilyen kifejezés: ha nem akkor én találtam ki) az hallja, hogy ami most megy a kereskedelmi zenecsatornákon, rádiókon: azoknak semmi közük a zenéhez. A pénzről szól: mint sajnos lassan minden. Minél nagyobb nézettség a youtubon, minél több letöltés és siker. Money, money money - az ABBA dalból idézvén. Nem hallgatok ilyen stílust: és az e fajta szar rádiókat és tv csatornákat kiiktattam az életemből. 
Ezt a zenét legkönnyebben a mostani médiához tudnám hasonlítani: valóságshow, értelmetlen műsorok, feltűnési viszketegség. A mostani zenék tulnyomó többsége is ebben szenved: az "artist" ahogy az angol nevezi ezek: az én szemembe: csak kihasználják a tiniket és azokat akik nem fogják fel, hogy ez a zene miről szól. Hallgassatok rockot vagy mittudomén: jazzt, punkot vagy drum and bass-t: még ezekben a zenékben is több érték van, mint ezekben a szarokban. 
Itt egy olyan eset: Will. i .am új albuma (Willpower Vazzeg): nemsokára megjelenik (2 nap) előzetese már fenn van a youtubon. (vagyis az egész album: a hivatalos will.i.am csatornáján: nem értem- hogy akkor mire vegyük meg az albumot) ... hát feltöltötte április 16 -án és már nagy port kavart: jelenleg 997 like (gondolom a rajongói) és 9500 dislike -ja van a bemutatott számnak: Hogy MIÉRT?


... mert nem volt képes megírni egy számot: teljes egészében ellopta anjunabeats kiadó (Above and Beyond) egyik 2011 -es nagysikerű trance szerzeményét: Arty & Mat Zo - Rebound : és ez nem olyan, hogy egy kicsit megváltoztatjuk : hogy ne vegyék észre kategória:

Szóval itt van az eredeti szerzemény: 


És.. itt van a tolvaj: mert nem nevezhetem másnak: 


Ráénekel a melódiára: az értékes Arty - Mat Zo Produkcióra: ezt csinálta. Nem telt el 1 nap se: felkavarta a vizet jó alaposan (főleg a trance kedvelők körében) : a neten pedig elindult egy lavina : és megjelentek az ilyen tipusú képek is (persze jogosan) :


Arty pedig a twitter oldalon rögtön reagált a történtekre:


A kiadó reagálása meg:


Chris Brown:

     Szóval összegzem: nem volt joguk egy ilyen moslékot csinálni ebből a számból: és remélem, hogy majd idővel nagyobb problémái is lesznek a will.i.am illetőnek. Ha nem képes saját szerzeményt kiadjon (legalább módosítson egy kicsit), akkor hagyja a fenébe az egész albumkiadásikísérletezést: nem feltétlen kell minden fél évben kiadni egy albumot: mi a fenének, ha az egész egy feldolgozás: vagy feléneklés. Köszönjük zeneipar, hogy ilyeneket is tudsz gyártani. Az egyetlen jó dolog az egészben, hogy a wikipedia (gondolom a szerkesztője jó fej) a számot Mat Zo és Arty szerzeménynek írja le: http://en.wikipedia.org/wiki/Willpower_(will.i.am_album) (lenn a tracklist-nél)

     Hallgassátok csak ezeket a melódiákat továbbra is, gazdagodjanak csak és tegyék az eszüket: itt a semmi hallgassad! Köszönöm !

     Utószó: meg kellett ezt írjam, mert fel vagyok nagyon háborodva :)))

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.