Daft Punk új album: Random Access Memories


Vannak olyan együttesek, amelyeket nagyra tartok. Daft Punk is ezek között van: nagyon jók... és a lényeg (amiért ezt a bejegyzést írtam): hogy az új albumuk nem változott (jó értelemben). Maradtak az eredeti Daft hangzásnál (amit megszokhattunk). Nem befolyásolta őket a Pitbull, Psy őrület: és helyesen cselekedtek. Igaz, hogy ha megváltoztatták volna a stílusukat: szerintem nagyobb sikerre tettek volna szert: de ily módon veszélyesztették volna a későbbi imageüket. 
A Daft Punk azért jó: mert a megszokott hangzásvilágot tárja elénk minden album kiadásakor. Nem nagyon érdekli őket a felkapottság (szerintem): nem is nagyon hallani felőlük (tv csatornákon, kereskedelmi rádiókon): még mindig megmaradtak azok akik voltak. Szűk réteg hallgatja (a mai felkapott Psy -hoz képest): ily módon pedig: kijelenthetem: hogy minőségi csapatról van szó. Minden egyes albumuk jóra sikeredett: az új is nagyszerű. Címe: Random Access Memories 13 számmal (egyediek: és nem tele remixekkel). Tracklisting

Thirteen tracks were announced for the album. On April 16, 2013, the track titles were published through Columbia Records' official Vine account.

1. "Give Life Back to Music"    4:34
2. "The Game of Love"   5:21
3. "Giorgio by Moroder"   9:04
4. "Within"   3:48
5. "Instant Crush"   5:37
6. "Lose Yourself to Dance" (featuring Pharrell Williams)   5:53
7. "Touch"   8:18
8. "Get Lucky" (featuring Pharrell Williams and Nile Rodgers)   6:07
9. "Beyond"   4:50
10. "Motherboard"   5:41
11. "Fragments of Time"   4:39
12. "Doin' It Right"   4:11
13. "Contact"   6:21

Total length:
74:24

forrás: wikipedia.org


Gratulálok Daft Punk, hogy megmaradtál Daft Punk!


Egy régebbi alkotásuk: 


Több infót a csapatról: 
Hivatalos oldaluk: http://www.daftpunk.com/


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.