Rémi Gaillard

   
A Youtubon a vicces videók nagyon nézettek. Én is szoktam ilyeneket nézni: igaz sokszor olyanokba botlok, amelyek értelmetlenek, és sajnálom a rá fordított időmet. Rémi Gaillard videói azonban mindig megnevettetnek. Valahogy rálbukkantam erre az őrűltre, aki minden illemet és jóindulatot félretéve veri át az embereket. Sokak szemébe (főleg az átvertek szemszögéből) ő egy szánalmas, másokat kicsúfóló személyiség. Minden bizonnyal, akik a keze ügyébe kerülnek: nem ússzák meg egy átlagos átveréssel.
     Vegyünk egy példát: egy ember nyugodtan horgászik a tóparton, s egyszeriből Rémi Gaillard kengurunak öltözve felé ugrálgat és egy jó nagy lábassal belerúgja az embert a vízbe. Akivel ilyesmi megtörténik: nem hiszem, hogy a vízből kimászva egy jó nagy kacagásba kezdene. Rémi tudja a veszélyeket, sokszor a rendőrségen is kikötött, amiért a rendőröket megszívatta. Ez ő: ezért egyedi. A néző biztos nagyra tartja, hiszen videói nagyon szórakoztatóak... valahogy általánosságban olyan az ember: hogy szereti nézni azt, hogy a másikat, hogy szívatják. Videói nagyon nézettek: az alábbiakban bemutatom a legjobbakat:
Jól focizik is: persze van amikor egybeköti a szivatásokkal.

... Most persze belinkelhetném az egész videóit, de jobb ötletem van : akit érdekel és kedvet kapott ilyen Rémi átverésekhez a youtube csatornáján megkaphatja az összest: http://www.youtube.com/user/nqtv

Bővebben erről az emberkéről:

Rémi Gaillard (1975. február 7., Montpellier, Hérault) francia átverőművész, tréfacsináló.
2002-ben keltett feltűnést a médiában, amikor a francia kupa focifinálén, kamerák össztüzében játékosnak öltözve vegyült el a népszerű Lorient tagjai között. Learatva mindazt a rajongást és tiszteletet amivel a nemzet ünnepelte bajnokait.
Maga a francia államfő Jacques Chirac köszönő szavak mellett rázott vele kezet. Eme kis poénkodása csak szelete volt egy többrészes videóanyagnak. Címe:pranks.
Gaillard ezek után egyre gyakrabban és fura módokon jelent meg a francia nézők örömére. Leginkább sportközvetítések,TV Game show-k és politikai vitaműsorok normális menetét bontja meg előszeretettel megjelenéseivel, munkát adva az ország biztonságőreinek és rendőreinek.
Épp e rendfenntartók válnak leggyakrabban poénjai céltáblájává. Feltűnő a sporthoz való ragaszkodása. Tagadhatatlan ebbéli tehetsége.
Legnézettebb videóanyagai:
a labdakezelésében jeleskedő Rémi :"Foot 2008", "Put It Where You Want It" és "Foot 2009"
Ezekben a videókban szórakoztatóan mutatja meg a világnak, hogy helye van a sport és a média világában.
Gaillard mottója : "C'est en faisant n'importe quoi qu'on devient n'importe qui".. Azzá válsz, amit épp teszel...
Sajnos hiába teszem be: mindig a legújabb videója jön be: ezért ajánlom, hogy mindenki lépjen fel az oldalára és onnan nézegessen bele. Tudom időigényes... bla bla : de megéri. http://www.youtube.com/user/nqtv

Jó szórakozást: és hajrá Rémi!

0 comments:

Megjegyzés küldése