Rémi Gaillard

   
A Youtubon a vicces videók nagyon nézettek. Rémi Gaillard videói mindig megnevettetnek. Valahogy rálbukkantam erre az őrűltre, aki minden illemet és jóindulatot félretéve veri át az embereket. Sokak szemébe (főleg az átvertek szemszögéből) ő egy szánalmas, másokat kicsúfóló személyiség. Minden bizonnyal, akik a keze ügyébe kerülnek, nem ússzák meg egy átlagos átveréssel.
     Vegyünk egy példát: egy ember nyugodtan horgászik a tóparton, s egyszeriből Rémi Gaillard kengurunak öltözve felé ugrálgat és egy jó nagy lábassal belerúgja az embert a vízbe. Normális? Rémi tudja a veszélyeket, sokszor a rendőrségen is kikötött, amiért megszívatta őket.




Bővebben erről az emberkéről:

Rémi Gaillard (1975. február 7., Montpellier, Hérault) francia átverőművész, tréfacsináló.
2002-ben keltett feltűnést a médiában, amikor a francia kupa focifinálén, kamerák össztüzében játékosnak öltözve vegyült el a népszerű Lorient tagjai között. Learatva mindazt a rajongást és tiszteletet amivel a nemzet ünnepelte bajnokait.
Maga a francia államfő Jacques Chirac köszönő szavak mellett rázott vele kezet. Eme kis poénkodása csak szelete volt egy többrészes videóanyagnak. Címe: pranks.
Gaillard ezek után egyre gyakrabban és fura módokon jelent meg a francia nézők örömére. Leginkább sportközvetítések, TV Game show-k és politikai vitaműsorok normális menetét bontja meg előszeretettel megjelenéseivel, munkát adva az ország biztonságőreinek és rendőreinek.
Épp e rendfenntartók válnak leggyakrabban poénjai céltáblájává. Feltűnő a sporthoz való ragaszkodása. Tagadhatatlan ebbéli tehetsége.
Legnézettebb videóanyagai:
a labdakezelésében jeleskedő Rémi :"Foot 2008", "Put It Where You Want It" és "Foot 2009"
Ezekben a videókban szórakoztatóan mutatja meg a világnak, hogy helye van a sport és a média világában.
Gaillard mottója : "C'est en faisant n'importe quoi qu'on devient n'importe qui".. Azzá válsz, amit épp teszel...



YouTube Csatornája:

Jó szórakozást: és hajrá Rémi!

Címkék: ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban