Trance Around The World R.I.P.

   
2004 - től kezdték el készíteni ezt a műsort Above and Beyond -ék. Minden jó egyszer véget ér. A TATW történelmet írt, és befejezte a sugárzását a fergeteges 450 -es episzódjával. Le vagyok törve, hiszen ez a műsor az egyik kedvencem volt Armin A State Of Trance - e után. A trance műfajba ezt a 2 műsort hallgattam minden héten. Mára már 1 marad: az ASOT.
     A rajongóknak azonban van egy jó hírem: a műsor más szerkezettel áll elő, és következésképp egy új névvel: Group Therapy, így lesz a TATW - ABGT. Szükséges-e ez az újítás? Nem hinném, hiszen Above-ék műsorát világszerte millióan hallgatták. A szerkezete tökéletes volt: és ezt nem kellett volna itt abbahagyni.
     A második résznél tart az új verzió: még véleményt nem tudok írni róla: csak annyit, hogy azért a régi kis TATW jobban tetszett: valahogy ez az új monotonabb, ami az elődjére nem volt jellemző.
     A döntésüket közölték a honlapjukon, amit most szépen bemásolok:

“Group Therapy describes the relationship between us, our music and our audience and the magic that happens when they interact. Our radio show is our biggest weekly interaction with our fans…. It is global Group Therapy.” Above & Beyond



     With a weekly audience of 30 million listeners worldwide via its 156 FM and satellite partners, Above & Beyond’s radio show is being renamed “Group Therapy” from Saturday 10 November - a sign of the unstoppable momentum of the Group Therapy phenomenon.

Originally the apt title of Above & Beyond’s second artist album, Group Therapy has become an idea that has resonated hugely with the many thousands of fans who have attended Above & Beyond’s shows, describing perfectly the relationship between the band, their fans and each other.
The switchover to Group Therapy will be triggered when Above & Beyond take to the stage during their 450th TATW broadcast, which is coming from Jayamahal Palace in Bangalore, India on 10 November. Broadcast live globally, the TATW450/ABGT001 show will be a six hour event also featuring fellow Anjunabeats artists Mat Zo, Andrew Bayer, Norin & Rad, and Jody Wisternoff.
From Friday 16 November, the Group Therapy radio show will occupy Above & Beyond’s regular weekly slot of 7pm – 9pm GMT and will keep the same format as their current TATW show, featuring two hours of the finest trance and progressive, providing a snapshot of Above & Beyond, Anjunabeats and the electronic scene at large today.
Community, connection, interaction - these things have always been central to everything Above & Beyond do and these things will lie at the heart of the new Group Therapy show.
You can tune into the live broadcast of TATW450 and ABGT001 from Bangalore, India at www.aboveandbeyond.nu/radio, at the following times.

     Írják, hogy csak a nevet változtatták meg... de most miért? Oka csak annyi, hogy megköszönjék a rajongóknak, hogy ennyi éven át támogatták őket. Ezt em lehetett volna másképp? Én valahogy azon a véleményen vagyok, hogy ami működik azt ne próbáljuk már megváltoztatni: A TATW már elnyerte a trance zene rajongók szívét, és egy igazi márka lett. A Coca-Cola se próbálta megváltoztatni a nevét hiszen úgy jó, ahogy van.

     Sajnálom, hogy azt kell írjam, hogy vége ... de megtörtént. Talán majd a Group Therapyra is rákapok.
Visszahallgatni a műsorokat a TATW hivatalos oldalán lehet: http://www.trancearoundtheworld.com/


R.I.P.


   Above and Beyond Facebook hozzászólásai között szerepelnek támogató jellegűek is, azonban a legtöbb negatív:

 Please tell me what's going to change?? Cause of the name chance n giveing your label to ARMADA will let you play tracks from other artists you couldn't befour? Please say this is not you reason to sell out n go the way of a gutta or tiesto or what not to make more money... You guys n Armin were the two that sold me on trance way back when!! To me this is a sad sad day for true Above & Beyond fans.. When I heard/ saw you were dropping TATW n your label.. I though you guys were breaking up... But your not... Sad to say, I used to LOVE you guys, now I don't know how to think ...

 I have a feeling this is going mainstream :(

NOOOO! TATW was just too classic!!! =(... bittersweet though...Group Therapy Radio I'm ready for you

Ahhh ! u stopped the TATW because of the first T "Trance", Shame On You A&B :/

Sad to see TATW go. Hopefully Group Therapy Radio will live up to the same high standards. Best of luck, guys. Looking forward to it!

Címkék: , , ,

4 megjegyzés:

  1. Igazán meglepődve olvasom hogy a TATW adásának vége szakadt és más néven folytatják tovább a fiúk.
    Kezdett gyanús lenni hogy nem találok utalást a TATW 451-ik (és további) epizódra sehol (torrent, stb...).Én már lassan 7-ik éve halgatom/halgattam rendszeresen a műsorukat és meg is van minden egyes epizódjuk onnantól kezdve hogy megismertem őket, kb a 98-as epizódtól(valahonnan csak meg lehet szerezni majd az ez előttieket is, de eddig nem sok időm volt vele foglalkozni).
    Számomra ők képviselték a minőségi trance zenét(Armin Van Buuren mellett), és fej fej mellett nyomták a Buuren gyerek ASOT mixeivel, hol az egyik hol a másik epizód sikerült jobban (ami számomra a dallamosabb és egyedibb,megkapó hangzásvilágot jelentette/jelenti, és semmiképp nem valami kommersz dum-dum technokavalkádot...).
    Szomorú vagyok mert a Trance Around The World a számomra már afféle márkavédjegy volt, aki az igényes trance zenét szereti csak ennyit kellett mondanom hogy TATW és már volt is miről beszélnünk. Remélem ez a csoportterápiás projectjük is lesz olyan jó mint az elődje, én megszavazom nekik a bizalmat, én is nagy trance bu*i vagyok, de nem érzem hogy nagyon kezdenének eltávolódni a trance világától (vagy annyira finoman teszik hogy nem tűnik fel...). Hátha az új néven futtatott cuccuk is megnyeri a tetszésünk, bízzunk benne.
    R.I.P -> Trance Around The World

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mihály!!! Kérlek vegyük fel a kapcsolatot zene ügyben!!!! Hatalmas trance rajongo vagyok!!!
      Email cimem: jagermaria78@gmail.com
      Kérlek irj!!!!!!!:)
      Udv.
      Marcsi

      Törlés
  2. es velem nem?:))) szomoru vagyok Maria:P

    VálaszTörlés
  3. Irhatsz te is!:)))
    Udv,
    Maria

    VálaszTörlés

Keresés ebben a blogban