Vége a Csillag Születiknek

 
Igen, vége. De nemsokára kezdődik az X - faktor vagy a Csillag Születik új szériája.(ahogy már megszoktuk) Fogalmam sincs, hogy mikor kezdődött el a Csillag Születik, úgy 3 hónapja gondolom. A zsűri tagokat lecserélték. (csak Hernádi művésznő maradt meg a régiek közül) Puzsér Róbert már az elején szimpatikussá vált számomra. Igaza volt általába mindenben... igaz, hogy egy kicsit túlreagálja, azonban neki ez a feladata. Minden tehetségkutatóban (még a Brittain got Talentbe is )  kell legyen (ez a szokás) egy gonosz, egy szigorú zsűritag. ... NE  rinyáljunk, hogy jaj Puzsér így meg úgy. Gonosz, nem kellett volna azt mondja annak a lánynak... mondhatta volna szebben is. bla bla bla
     A Kommenteket olvasván kitudódott, hogy azért sokan megszerették ezt a galád Puzsért is. Mégsincs elveszve a jó ízlés. Mielőtt tovább mennék belinkelem Puzsér facebook honlapját, ahol remélem még közzétesz ezután is néhány bejegyzést:
Rátérve a versenyzőkre: a mostani szériában voltak nagyon tehetséges emberek, és voltak olyanok akik nem érdemelték meg, hogy továbbjussanak a top 12 - be. (Pl. a komikus Kővári Máté remélem, hogy ez a neve, mert már nemnagyon emlékszem a nevére: ő egyszerűen nem volt vicces... talán a tv-be az ilyen interjú készítések stb amit a csillag születikben is csinált miután kiesett, talán így még megélhet a vicceiből, + még megemlítem Plazmát, megjegyezvén, hogy nagyképű emberekből elég ... kérném, hogy ne gyarapítsuk.)
     Mészáros János Elek győzött. Gratulálok. Szerintem nem ő kellett volna nyerjen, de mostmár mindegy.
A Top 5 számomra:
nr.1: Quantum XXL
nr.2 : The Immigrants
nr.3: Szirota Jennifer
nr.4: Negyela Bernadett
nr.5: Mészáros János Elek vagy Juhász Marci

     Az Immigrants nagyon jó volt, és egyetértek Puzsér szavaival... mondván, hogy akkor estek ki , mikor a legjobb produkciójukat nyújtották. Szerintem Bernadett is elég korán kiesett, nem érdemelte meg.
     Plazma, Prügyi Duó, Kővári Máté és Latin Karnevál még most sem tudom, hogy miért és milyen okból jutatták tovább a zsűritagok.
     Mindegy.... a következő Csillag Születikben remélem újból láthatjuk Puzsért :) Csak miatta néztem, ahogy gondolom sokan mások is.
     Erről a műsorról, még sokat írhatnék, azonban szerintem épp elég ennyi... amennyi :)) Én személy szerint az RTL Moston néztem a műsort. Kibírhatatlan a minden 20 percben leadott reklám kavalkád. Neten, szépen megnézegetem, unalmas részeknél bele-bele viszek, elkerülvén ezáltal az értelmetlen részeket... Az Immigrants, In Diretta, Quantum XXL valamint Negyela Bernadettnél volt az a helyzet, hogy az egeret nem mozdítottam meg, azzal a szándékkal, hogy ugorjak át egy-pár percet.
     Itt van  az a produkció, ami nekem a legjobban tetszett a Csillag Születik műsora alatt.


Az Immigrantstol a You're so sexy feldolgozást akartam, de youtubon csak audio van fenn, ezért megteszi a balladájuk is...

     A tehetségkutatókról még annyit, hogy :
     Kevés műsort szoktam nézni a tv-ben, mert elég rosszak a mostani műsorok. Nem foglalnak le, unalmasak és nagyon de nagyon nívótlanok. Legszivesebben a duna tv műsorait szoktam nézegetni, és ezt a csatornát szoktam általába nézni ha épp tv közelébe kerülök. Utálom a reklámokat... utálom kivárni hogy elmonják, hogy miért is válasszuk az OTP bankot, vagy hogy miért pusztítja el a Domestos a baktériumok 99,99 % - át. Kiss Ádámtól idézve én is megkérdem, hogy azt a 0,01 % - ot már miért nem pusztítja el ??? 
Egy kicsit eltértem a témától... csak azt akartam írni, hogy a duna tv (-k ugye, mert már duna world is van ) valamint a magyar televiziókat érdemes nézni, hiszen ott még vannak értelmes műsorok, reklámok nélkül...dehát mindenkinek más az ízlése ugyebár.
     Tehetségkutatók egy részét nyomon követem, neten !!! a felsoroltak ellenére is. Talán azért mert nem akarok lemaradni, hiszen ma már ez a divat. A tv2- őn lévő Megasztár eléggé rosszul sikerült. (szerintem) a zsűri tagok itt is le lettek váltva, csak Mester Tamás maradt meg a régiek közül. Friderikuszt nem kellett volna lecserélni, hiszen szerintem feldobta a műsort. (persze aki szereti- nekem nincs semmi bajom vele. az öniróniái mulatságosak). Nem érdemes, hogy foglalkozzak  a Megasztárral, hiszen ez az évad szerintem nagyon silányra sikeredett. (nem tudok okokat felsorakoztatni, mert a műsor teljes egésze egy nagy bukás) Talán a Csillag Születik is erre a sorsa jutott volna, de szerencsére Puzsér miatt nem következett ez be. A Hajós Andrástól egy kicsit többet vártam, de azért így is tűrhető volt. Hernádi maradt a régi. Pokorny Lia meg...hát... a hangja azért nyugtatólag hat...ennyi pozitívum :))
     Végezetül bocsánatot kérek, hogy a bejegyzés ilyen össze visszára sikeredett...

0 comments:

Megjegyzés küldése