RadioSure


     Ahogy már említettem szeretem a számítástechnikát... azon belül is inkább a felhasználói részét. Szeretek programokat kipróbálni, használni és bele bele motoszkálni. Ez oknál fogva : lesz sok számítógépes programajánló. Olyan programokat mutatok be, melyeket érdemes kipróbálni. Virusokat nem tartalmaz, ezért ha feltüntetek letöltési elérhetőséget bátran lehet majd csekkolni.
     Ma a Radiosure programot ajánlom, és mutatom be.
     Mi is a Radiosure? Egy egyszerű, könnyen kezelhető ingyenes radió csatornákat streemelő programocska.

A telepítése egyszerű. Nem nehezebb egy szokásos Winamp telepítésénél. 
     Rendelkezik keresővel, felvehetjük az adást a bal sarokba lévő piros gombal, kedvenc csatornáinkat elmenthetjük. Régebben a Screamer Radiót használtam, azonban nehézkes volt a rádiók közti navigálás. Screamer Rádióval ellentétben a Radiosure -el rengeteg rádióadót hallgathatunk. (Pontosabban: 22000 csatorna, melyből 121 magyar, 630 román, és hogy érezzük a különbséget: 5950 Egyesült Államokbeli (lehet tanulni vele az angolt), 1000 orosz és 121 kínai. (hogy létezik?)
     Biztos vannak szebb és többet tudó ehhez hasonló playerek, azonban ez a program az amely ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik: egyszerű, könnyen használható, mindössze csak 5 mega, nem terheli a processzort, kitünő hangminőség, egyszerű a beállítások menü.... és még sorolhatnám.
     Végezetül megemlíteném, hogy a honlapjukon (radiosure.com) skineket is letölhetünk hozzá, s így alakítgathatjuk a player külsejét. (Vigyázat a skinek menüpont alatt fizetősök is vannak. Persze aki támogatná a skin fejlesztőket az megvehet néhányat ... az 1-5 eurós díj tűrhető.
    Így néz ki az én asztalomon : (Kiegészítésekkel)


    Figyelem a programot néhány antivírus blokkolhatja (PL. az avg vagy avast). Megoldás: engedélyezzük a Radiosure futását vagy legrosszabb esetbe kapcsoljuk ki egy kis időre az antivírust. (míg elindítjuk a programot)
  Jó Radiózást !!!

Letöltés: 
              http://radiosure.com/downloadz (Free Downloadra Kattintva)


Címkék: , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban