RadioSure


     Ahogy már említettem szeretem a számítástechnikát... azon belül is inkább a felhasználói részét. Szeretek programokat kipróbálni, használni...bele bele motoszkálni. Ez oknál fogva : lesz sok számítógépes programajánló. Olyan programokat mutatok be, melyeket érdemes kipróbálni. Virusokat nem tartalmaz, ezért ha feltüntetek letöltési elérhetőséget bátran lehet majd használni.
     Ma a Radiosure programot ajánlom, és mutatom be.
     Mi is a Radiosure? Egy egyszerű, könnyen kezelhető kis ingyenes radió csatornákat lejátszó kis programocska.

A telepítése egyszerű. Nem nehezebb egy szokásos Winamp telepítésénél. Csak angol nyelvezettel rendelkezik, de angol nyelvtudás nélkül is elboldogul vele az ember.
     Rendelkezik keresővel, felvehetjük az adást abal sarokba lévő piros gombal, kedvenc csatornáinkat elmenthetjük és azután könnyen elérhetjük... Régebben a Screamer Radiót használtam, azonban nehézkes volt a rádiók közti navigálás. Screamer Rádióval ellentétben a Radiosure -el rengeteg rádióadót hallgathatunk. ( Pontosan: 22000 csatorna, melyből 121 magyar, 630 román (de érdekes, de tényleg ennyi van), és hogy érezzük a különbséget: 5950 Egyesült Államokbeli (lehet tanulni vele az angolt), 1000 orosz és 121 kínai. (hogy létezik?)
     Biztos vannak szebb és többet tudó ehhez hasonló playerek, azonban ez a program az amely ezekkel a tlajdonságokkal rendelkezik: egyszerű, könnyen használható, mindössze csak 5 mega, nem terheli a processzort, kitünő hangminőség, egyszerű a beállítások menü.... és még sorolhatnám.
     Végezetül megemlíteném, hogy a honlapjukon (radiosure.com) skineket is letölhetünk hozzá, s így alakítgathatjuk a player külsejét. (Vigyázat a skinek menüpont alatt fizetősök is vannak, figyeljünk oda a free download (ingyenes letöltés) kifejezésre. Persze aki támogatná a skin fejlesztőket az megvehet néhányat ... az 1-5 eurós díj tűrhető.
    Így néz ki az én asztalomon : (Kiegészítésekkel)


     Figyelem a programot néhány antivírus blokkolhatja (PL. az avg vagy avast). Megoldás: engedélyezzük a Radiosure futását vagy legrosszabb esetbe kapcsoljuk ki egy kis időre az antivírust. (míg elindítjuk a programot)
  Jó Radiózást !!!

Letöltés: 
              http://www.radiosure.com/downloadz/ (Free Downloadra Kattintani)


0 comments:

Megjegyzés küldése