kolozsvári blog

Képet Készítette Ágoston Szabó


     Rátaláltam erre a blogocskára a google segítségével. Megközzelítőleg 100 bejegyzéssel rendelkezik. Felülete egyszerű, de egyben design-os is. Tulajdonosa ismeretlen. Nincs kiírva a blogon.
     Sok érdekességet olvastam itt Kolozsvárról. Átböngésztem az egészet. Szerintem egy egyetemista tulajdona a blog, gondolom felmenvén Kolozsvárra elkezdett érdeklődni a kincses város iránt, és egy blogba kezdett. Nem rossz ötlet. Remélem nem fogja törölni az oldalt, hiszen így egyre többen élvezhetik az oldalt. Szerintem mindenki aki a blogra téved nagy lelkesedéssel és örömmel olvassa majd az írásait. A képek javarészét szerintem a tulajdonos készítette. Az oldalon lévő Live Traffic szerint naponként átlagosan 30 -an klikkelnek rá, ami nem is olyan rossz.
     Néhány bejegyzése eltérő témával rendelkezik: együttesek bemutatása (néhány csak) : Parazitii, Morometii, vagy épp Románia imázsa és román - magyar konfliktus...
     A blog egészét nézve Kolozsvárról szól, ezt a szép várost mutatja be. Egy személy szemszögét ismerhetjük meg. (nem vagyok biztos benne, hogy diák). 2012-ben leállt a bejegyzések postolása. Lehet, hogy épp államvizsgára készülődik, vagy talán épp nincs ideje... De ezt eltekintve, szerintem elég bejegyzést tett közzé ahhoz, hogy ezt a blogot fenntartsa ... Gratulálok neki!!!


0 comments:

Megjegyzés küldése