Gameranger

   
A nagy online játékrajongók biztos hallottak erről a praktikus kis programról. Egyszerű és könnyen használható. http://gameranger.com hivatalos oldalán letölhető az apró kis program. A telepítés egyszerű. Telepítésnél kérdi, hogy a program induljon-e minden egyes windows indulásnál? Ez zavaró tud lenni, hiszen az indulás programok nélkül is, eléggé lassú, hát még akkor ha meg kell várjuk míg a gamranger is bejelentkezik autómatikusan. Ha mégis elnéztük, az opciókból kivehetjük ezt a funkciót.

 Különböző játékokat játszodhatunk barátainkkal (ha felvesszük őket... így megjelenik a listánkban) vagy egyszerűen idegenekkel. Készíthetünk mi egy játékszobát és mások játékszobájába is beléphetünk. Játékosokkal beszélgethetünk is.(msn, yahoo messenger ablakocskákra hasonlít, csak jóval egyszerűbb)
     Játékok stílusokra van osztva, a jobb kezelhetőség érdekében: Action, Classics, Simulation, Strategy... Játékok közül megemlíteném: Fifa (12 - es kivételével), Age Of Empires, Stronghold, Anno 1404, Call Of Duty, Heroes, Need For Speed, Warcraft... Persze a megfelelő játék telepítve kell legyen a gépünkre.
     Fontos: Regisztrálni kell, azonban nem vesz el több időt fél percnél. (csak felhasználónevet, jelszót és email címet kell beírni- nem kell megerősítés)
    Nagyon jó kis program, talán rakhatnának bele több játékot.

Értékelés: 8 pont

Címkék: ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban