ATB - Sunset Beach DJ Session 2     Itt van az atb rajongók által annyira várt album. Június 8 - án mindenki számára elérhető lesz.
     Atb -nek szokásává vált az utóbbi időben, hogy a Youtubon közzétegyen az albumról egy Minimixet. (2-3 éve használja ezt a metódust gondolom azért, hogy egy kicsit az album kiadása előtt megismerkedjenek a hallgatók az új szerzeményekkel) 
     ATB rendes nevén André Tanneberger nem mondható fiatal Dj nek, hiszen már régóta tevékenykedik a zeneiparban. 1973 február 26 - án született Freibergben. (Németország). 1980-as évek végén kezdődött el a karrierje. 1993- ban megalakította a Sequential One című dance projektet. (első számok: Dance, Let Me Hear You) 1994 - ben Woody van Eyden és Ulrich Poppelbaum is társul az SQ1 - hez. 1998 - ban felbomlik a csapat, és mindenki saját karrierbe kezd. Woody van Eyden jelenleg is ad ki számokat - és eléggé elismert a műfajban. Ulrich Poppelbaumról nem találtam semmit ami bizonyítaná, hogy folytatta zenei pályafutását. (csak egy 2000 -es maxi van a discogs.com- on Can You Feel címen)

ATB szólókarrierjéről nem szereték sokat írni, hiszen azt már mindenki tudja, hogy nagy sikereket ért el eddig megjelent majdnem összes számával. 9 album, (van közte duplalemez is), 6 eddigi The Dj In The Mix válogatásával, 2 Sunset Beach Dj Session különleges nyári mixalbumával az egyik legnagyobb, legsikeresebb és leghíresebb trance-dance Dj és Producer. (na jó azért ne túlózzunk)
     Merem állítani, hogy ő az egyik legjobb producer, hiszen ennyi zenét és ilyen különböző hangzású produkciókat nem sokan tesznek le az asztalra. Azok is kedvelik akik nem szeretik a trance műfajt, hiszen különböző stílusokat kever bele, hogy hallgathatóvá válljon mindenki számára. Az évek során csak néhányszor csalódtam benne.

Vegyük sorba:
1999 Movin Melodies: Különleges Stílus: Dalai egyszerűek, azonban nagyon megragad a monotonsága. 9pm, Killer, Don't Stop: Talán most nem lenne olyan nagy sikere, mint 13 évvel ezelőtt, azonban akkoriban ez a stílus volt a népszerű... nem tartott sok ideig
2000 Two Words: Egyik kedvenc albumom tőle. Folytatja a megszokott hangzást, azonban érzékibbé tette, és kevésbé monoton. Duplalemezes, melyet el is nevezett CD 1 The World Of Moment: (The Summer, Let You Go -val), és CD 2 The Relaxing World, chill out, ambient számokkal.
A következő albumai is nagyszerűen sikerültek.
2002 Dedicated
2003 Addicted to Music
2004 No Silence: Egyik kedvenc albumom
2005 Seven Years: Best Of Album
2007 Trilogy
2009 Future Memories: Nagyszerű
2011 Distanth Earh
     
     2003- tól rendszeresen készít mixalbumokat: The Dj In The Mix néven.Eddig összesen 6 ilyen lemeze van. Az első négy The Dj In The Mix lemez nagyszerű volt, azonban az utolsó kettő nem tetszett. És a nemtetszésemet kell elmondjam a Sunset Beach Dj Session 2-ről is. Elég szerényen van megmixelve, eléggé komerc számokkal, gyenge kivitelezéssel. Ennek ellenére, amiért a dalai nagyszerűek kitartok mellette, és mindig nagy izgalommal várom az új alkotásait.

Sunset Beach DJ Session 2 Tracklist

CD 1
01 ATB with Rudee feat. Ramona Nerra - In And Out Of Love
02 Norin & Rad Vs. Audien - Triumph 

03 Probe - Baila
04 ATB feat. Ramona Nerra - Never Give Up
05 Antillas feat. Fiora - Damaged
06 Markus Schulz presents Dakota - Gypsy Room (Duderstadt Remix)
07 LTN - Ordinary People (D-Mad Remix)
08 Stereojackers - Offshore
09 The Thrillseekers feat. Fisher - The Last Time (Johan Malmgren 2012 Remix)
10 The Madison & Simon J - Follow Up
11 Hazem Beltagui - Into The Blue
12 ATB feat. Amurai - All You Took
13 Mike Danis - For You (Juventa Club Mix)
14 Fade - Beautiful Moment

CD 2
01 ATB feat. Anova - Sunset Beach
02 Andain - Much Too Much (Zetandel Chill Remix)
03 Klangstein feat. Sine - Klangsine
04 ATB presents Amurai - Love & Light (Downtempo Mix)
05 ATB - With You!
06 Virtual Riot feat. Amba Shepherd - Superhuman (Titchimoto Remix)
07 Coastline - Adriatic Sea (DJ Milews RMX)
08 Gary B - Time To Slow It Down 

09 Polished Chrome - Desire
10 Asheni - Lost In Time
11 Kaskade feat. Skylar Grey - Room For Happiness (Kaskade's ICE Mix)
12 Summer Of Space - Beautiful People
13 Sine - Wolke
14 Sine - Chillbar
15 Eva Cassidy - Fields Of Gold

     CD 1 energikus: trance , dance számokkal. Az első dal atb saját száma In And Out Of Love, amely talán nemsokára videoklippel is fog rendelkezni. Egy kicsit komercnek érzem.
Never Give Up  száma is hasonló stílust képvisel.
A kedvencem Markus Schulz Gypsy Room száma.
     CD 2 Chill Out számok... ez már jobb mint a CD 1.

     A végső véleményem az, hogy mostanra a komercesedés nagy fenyegetés a Dj -k számára. Ha nem teszed a a zenédet hallgathatóvá, akkor a radiók és Zene Tv csatornák nem fogják leadni. Érzem egy kicsit atb -ben is, hogy megy egy kicsit a divat után.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.