Az Első



  Igen. Ez az első bejegyzés. Én is rászántam magam, hogy blogot írjak... azért, mert divat. Manapság mindenkinek van blogja, sztároknak, énekeseknek, íroknak, újságíróknak és persze a hétköznapi embereknek is. A blogosodás korszakát éljük...
     Emlékezz vissza, régen biztos neked is volt naplód. Szép keményfedelű füzetbe alig vártad, hogy írjad a napi vagy heti eseményeket. Figyeltél arra, hogy szépen, rendezetten és hibátlanul írj. Jó volt, mert az csak a tied volt. Pár évvel később szívesen visszaolvastad "bejegyzéseidet". 
     A világ megváltozott. Megszoktuk, hogy továbbadjuk életérzéseinket, gondolatainkat, napi tevékenységünket. Sokan még az intim életüket is megosztják barátaival, ismerőseivel, sőt ismeretlenekkel is. Az Internet mostanra már elkerülhetetlen...
Megosztás. Ez lett az a szó, melyet mindenki használ direkt vagy indirekt módon. Facebook, Twitter, Linkedln, Myspace, Hi5 ... és persze ide sorolandó a blogok halmaza is. Tudjuk, hogy ezek az oldalak hasznosak, azonban vigyáznunk kell, hogy megfelelően használjuk őket. Az Internetet mindenki használja, vigyáznunk kell, hogy ne essünk csapdába...azonban az internet veszélyeire majd rátérek később.

     Visszatérve a blogra, a mostani bejegyzés tárgyára. Ez a blog sokmindenről fog szólni, ami persze engem érdekel: vélemények, kritikák, gondolatok... stb Semmiképp nem összpontosítok arra, hogy mit csinálok nap mint nap, mert valljuk be nemvagyok egy híres személy, és kit érdekelne az életem? 
A Blog téma szerint is olvasható: csak ennyit kell tenni, hogy jobb oldalt lévő témákból választassz egyet.
Ennyi egyelőre.

Címkék: ,

1 megjegyzés:

  1. Nem sosem volt naplóm, sosem írtam. Kisiskolás koromban a csajoknál volt divatban az emlékkönyv - abba írogattak egymásnak.FB-ra is csak mostanában kezdek néha felnézni, de nem tűnik használhatónak számomra. Vagy csak furcsa. Még mindig. Pedig a netre a 3.x-n túl én is nagyon rákattantam és látom, hogy a nálam évtizedekkel idősebbek is bőszen nyomják a FB-t. Így Suz'n-tól ismeretlenül idetévedve, elsőre, lehet fura ez... De ez van, ahogy írtad a világ megváltozott és vele mi is... : )

    VálaszTörlés

Keresés ebben a blogban